Jump to content

Jucător pus pe liber de Chindia, a cincea achiziţie din acest an a echipei Campionii FC Argeş


uS DeviL
 Share

Recommended Posts

Jucător pus pe liber de Chindia, a cincea achiziţie din acest an a echipei Campionii FC Argeş. Mihai Leca a semnat cu trupa lui Ionuţ Badea

 

mihai-leca-fc-arges.jpg?width=630

 

 

Campionii FC Argeş a făcut încă o achiziţie pe ultima sută de metri înainte de reluarea campionatului Ligii 2, profitând de deciziile luate de prim-divizionara Chindia Târgovişte la începutul acestei săptămâni, luni, în ultima zi de transferuri de iarnă. Dâmboviţenii au renunţat la doi jucători, la fundaşul Mihai Leca şi atacantul Andrei Burlacu, iar trupa piteşteană a bătut palma cu unul dintre ei. E vorba despre Mihai Leca, fotbalist care a semnat un contract cu Argeşul cel puţin până la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire.

 

Noua achiziţie a clubului piteştean, Mihai Daniel Leca (27 de ani), a semnat cu Chindia în urmă cu un an, a evoluat în 13 meciuri în partea a doua a sezonului trecut, când a contribuit la promovarea în Liga 1, iar în acest campionat a fost folosit de Viorel Moldovan în 19 meciuri, în 18 ca titular, şi a marcat un gol, cu Dinamo (scor 3-2).

 

În cariera sa de seniori, fundaşul bucureştean a evoluat pentru Concordia Chiajna (Liga 2 şi 1), Oţelul Galaţi (L1), Zakho (Irak), FC Braşov (L2), The New Saints (Ţara Galilor), Zimbru Chişinău (Moldova), Juventus Bucureşti (L1) şi Chindia Târgovişte (L2 şi L1).

 

mihai-leca-semnatura-fc-arges.jpg?height

 

”FC Argeş a perfectat astăzi cel de-al cincilea transfer din această iarnă. Echipa noastră a ajuns la o înţelegere până la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire, cu fundaşul Mihai Daniel Leca.

 

Fotbalistul care peste două luni va împlini 28 de ani vine de la Chindia Târgovişte, formaţie de primă ligă, pentru care a evoluat în acest sezon competiţional în 19 partide. Leca nu este la prima experienţă în Liga I, el mai trecând pe la Oţelul Galaţi, Juventus Bucureşti şi Concordia Chiajna. Noua achiziţie a grupării din Trivale a avut şi două experienţe în străinătate, Mihai evoluând în sezonul 2016-2017 în Ţara Galilor, la echipa de primă ligă, The New Saints şi în Republica Moldova, la Zimbrul Chişinău. În cei aproape zece ani de activitate fotbalistică, Mihai a bifat 153 de partide, reuşind să marcheze 8 goluri.

 

Clubul FC Argeş îi transmite ”Bun venit!” lui Mihai Leca şi îi doreşte evoluţii cât mai bune în tricoul alb-violet”, a anunţat Campionii FC Argeş pe pagina sa de Facebook, intitulată Fotbal Club Argeş Piteşti.

 

mihai-leca-chindia-ripensia-mediafax-fot

 

În această iarnă, pentru partea a doua a sezonului, Campionii FC Argeş i-a mai legitimat Sylvain Boris Nabil Deslandes (22 de ani, fundaş central francez de origine cameruneză, ex ), Nedo Turkovic (30 de ani, atacant bosniac, ex Turris Oltul), Andrei Mirică (18 ani, mijlocaş, ex Sportul Snagov) şi Ovidiu Rasoveanu (17 ani, mijlocaş, ex Pandurii).

 

Campionii FC Argeş are primul meci oficial din 2020 vineri, de la ora 20:00, la Cluj-Napoca, împotriva Universităţii Cluj, în etapa a 22-a a Ligii 2. Trupa piteşteană se află în acest moment pe locul 4 şi luptă pentur promovarea în Liga 1.

 

 

Sursa: prosport.ro

Edited by uS DeviL
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.