Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

HyperX lansează noi produse de gaming la CES 2020: periferice, memorii şi accesorii pentru Switch


Recommended Posts

hx-ces-announcement-640.jpg?height=391&w

Având în vedere că în această perioadă se desfăşoară CES 2020, expoziţia din Las Vegas reprezintă ocazia perfectă pentru ca jucătorii importanţi din industrie să-şi prezinte cele mai noi produse, capetele de afiş ale ofertelor acestora pentru anul ce tocmai a început. Iar HyperX, divizia orientată către aria gaming-ului a celor de la Kingston, nu a făcut excepţie de la această regulă.

Astfel, HyperX a adus la CES 2020 o gamă întreagă de produse noi, pornind cu un set nou de căşti wireless pentru gameri, o nouă tastatură, un model nou de mouse, memorii RAM noi, un mouse pad cu lumini RGB integrate, ba chiar şi o staţie de încărcare portabilă pentru consolele Nintendo Switch.

HyperX Cloud Flight S reprezintă un update pentru modelul Cloud Flight de acum câţiva ani, păstrând aceeaşi durată a bateriei de 30 de ore şi adăugând încarcare wireless Qi şi virtual surround 7.1. La fel ca în cazul predecesorului, Cloud Flight S va fi compatibil cu PlayStation 4 şi PC, urmând să fie lansat în luna februarie 2020, la un preţ recomandat echivalent cu 159,99$.

1-cloud-flight-s-hero-high-res-1-640.jpg

HyperX Pulsefire Raid este un nou mouse cu iluminare RGB incorporată, 11 butoane programabile şi setări avansate pentru mai multe trepte de senzitivitate, fiind aşteptat pe piaţă chiar în cursul acestei luni, la un preţ de 59,99$. HyperX Alloy Origins este un nou model de tastatură mecanică, echipat cu switch-urile HyperX Aqua şi iluminare RGB, ce urmează să fie lansat în luna martie, la un preţ de 109,99$. HyperX Fury Ultra RGB, după cum lasă de înţeles şi numele, este un mouse pad cu iluminare programabilă, a cărui lansare este programată pentru această lună şi care va costa 54,99$.

hyperx-fury-ultra-3-angled-675x6.jpg?hei

HyperX a dezvăluit şi noile memorii RAM DDR4 pentru PC Fury şi Impact, dedicate în primul rând sistemelor echipate cu noile procesoare AMD Ryzen, respectiv configuraţiilor concepute pentru a fi incluse în carcase compacte. Modelele Fury vor fi lansate începând cu luna martie 2020, cu preţuri începând de la 70$, şi vor beneficia şi de versiuni echipate cu luminiţe RGB. Seria Impact va debuta în cursul acestei luni, cu preţuri începând de la 158$.

Nu în ultimul rând, HyperX ChargePlay Clutch este un produs mai puţin obişnuit pentru o companie care se adresează, în principal, utilizatorilor de PC-uri. Avem de-a face cu o staţie de încărcare portabilă, ce va fi disponibilă în două variante. Prima dintre acestea va fi dedicată smartphone-urilor, şi va adăuga acestora “mânere” cauciucate, precum şi o rezervă de baterie de 3000mAh. În plus, ChargePlay Clutch va suporta şi încărcare wireless prin standardul Qi.

hyperx-chargeplay-clutch-nintend-640.jpg

A doua variantă de HyperX ChargePlay Clutch va fi dedicată consolelor Nintendo Switch, urmând să includă o rezervă de baterie de 6000mAh, iar “mânerele” pentru Joy-Con-uri vor fi detaşabile, pentru a putea juca o gamă cât mai variată de titluri, chiar şi atunci când controllerele nu sunt ataşate de consolă. Versiunea pentru telefoanele mobile va fi lansată în al doila trimestru al anului 2020, în timp ce ediţia pentru Nintendo Switch va fi disponibilă chiar în cursul lunii ianuarie, ambele urmând să fie comercializate la un preţ recomandat echivalent cu 59,99$.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.