Jump to content

Aflăm ce este cu adevărat DOOM Eternal din cel mai nou trailer al jocului


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

Bethesda a publicat un nou trailer pentru DOOM Eternal, încercând să ne explice, în doar 60 de secunde, “cu ce se mănâncă” first person shooter-ul realizat de id Software. Pe scurt, DOOM Eternal propune şi o campanie single player de proporţii epice, în care eroul controlat de jucător – DOOM Slayer – va ucide demoni pe bandă rulantă, ba în Iad, ba pe Pământ sau chiar şi în alte dimensiuni.

 

Campania va fi acompaniată şi de modul multiplayer Battlemode, în care o echipă formată din doi demoni îl va înfrunta pe un al treilea jucător, aflat în pielea DOOM Slayer-ului. De asemenea, colegii de la IGN au publicat câteva clipuri noi din DOOM Eternal, prezentând secvenţe din modul multiplayer Battlemode, interfaţa jocului, dar şi “baza de operaţiuni” a personajului principal din campanie.

 

 

DOOM Eternal va continua evenimentele din DOOM (2016), păstrând formula de bază a acelui joc şi îmbogăţind-o cu noi elemente, precum accentul pus pe deplasarea fluentă prin mediul înconjurător, adăugarea lansatorului de flăcări, locaţii noi pe care vom avea ocazia să le explorăm, design-ul îmbunătăţit al monştrilor, posibilitatea de a-i dezmembra treptat, dar şi modul multiplayer Battlemode, în care doi demoni se vor putea alia împotriva Doom Slayer-ului. A fost confirmat faptul că DOOM Eternal nu va include microtranzacţii.

 

DOOM Eternal va fi lansat pe 20 martie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC şi Google Stadia. Ediţia pentru Nintendo Switch va fi disponibilă la o dată ulterioară.

 

go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.