Jump to content

The Witcher e cel mai căutat serial TV din lume, conform datelor de audiență


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

909919l-640x400-b-c169a715.jpg

 

Povestea este a trei destine care se întrepătrund în lumea vastă a Continentului, unde oamenii, elfii, vrăjitorii, gnomii și monștrii se luptă pentru a supraviețui

 

The Witcher este cel mai căutat serial de către publicul global, anunță Business Insider, citând date de audiență, deși serialul fantasy s-a lansat deja de două luni pe platforma de streaming Netflix. Business Insider scrie că, deși cererea pentru serial este în scădere, The Witcher se menține pe val.

 

Firma de date de audiență Parrot Analytics a spus publicației Business Insider că serialul - bazat pe seria de romane poloneze semnate de Andrzej Sapkowski - este cea mai căutată serie, global și de pe toate platformele, în ultimele 30 de zile (14 ianuarie - 12 februarie). Deține acest loc fruntaș de când a detronat serialul SF The Mandalorian, de pe platforma Disney+, acum șapte săptămâni.

 

Bazat pe best-sellerul fantasy cu același nume, The Witcher este o poveste epică despre destin. Povestea a trei destine care se întrepătrund în lumea vastă a Continentului, unde oamenii, elfii, witcherii, gnomii și monștrii se luptă pentru a supraviețui și evolua și acolo unde binele și răul nu sunt ușor de identificat...

De peste un secol, oamenii, gnomii și elfii au trăit împreună într-o pace relativă în universul fantasy din The Witcher. Dar timpurile s-au schimbat, pacea s-a încheiat, iar rasele sunt din nou în război. Geralt din Rivia, vânătorul de monștri, a așteptat decenii întregi nașterea copilului din profeție: Ciri, cea care va schimba lumea, fie în bine, fie în rău. Pe un tărâm aflat sub amenințarea războiului total, copilul este vânat pentru puterile lui extraordinare și numai Geralt îi poate proteja pe toți – aceasta este misiunea pentru care s-a născut. Lumea lui Sapkowski, prin întinderea ei, ne aduce aminte de Pământul de Mijloc al lui Tolkien.

 

cinemagia.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.