Jump to content

Simona Halep, 27 de teste antidoping în 2019. ITF a publicat datele oficiale


.Lizard
 Share

Recommended Posts

Simona Halep, 27 de teste antidoping în 2019. ITF a publicat datele oficiale

 

Simona Halep, numărul 2 WTA, a fost supusă de 27 de ori unor teste antidoping organizate de Federaţia internaţională de tenis (ITF) în anul 2019, informează Agerpres.

 

sh

 

Simona Halep, cele mai multe teste antidoping dintre sportivii români

 

Simona Halep a fost jucătorul român supus cel mai des unor teste antidoping în 2019. Zece dintre controalele la care a fost supusă Halep au avut loc în timpul competiţiilor, iar 17, în afara lor.

 

 

În 2019, Monica Niculescu a fost vizată de 24 de controale antidoping, 16 dintre acestea desfăşurându-se în afara competiţiei.

 

 

Sorana Cîrstea a fost controlată de 21 de ori anul trecut, 16 dintre aceste controale având loc în afara competiţiei. Tot de 21 de ori a fost controlată Irina Camelia Begu, dintre care de 14 ori în afara competiţiei. La rândul său, Ana Bogdan a fost vizată de 19 controale, dintre care 13 în afara competiţiei. Mihaela Buzărnescu a fost controlată de 17 ori, doar trei dintre aceste controale desfăşurându-se în cadrul competiţiilor.

 

 

Raluca Olaru a fost controlată de cinci ori, de fiecare dată în cadrul competiţiilor.

 

Marius Copil a fost vizat de 23 de controale, dintre care de 17 în afara competiţiilor, iar Horia Tecău a fost controlat de şase ori, doar în timpul competiţiilor.

 

 

De câte ori au fost testați antidoping jucătorii de top

 

 

Australianca Ashleigh Barty, numărul unu mondial al tenisului feminin, a fost controlată de 29 de ori (12/17). Tot 29 de controale au vizat-o pe a şasea jucătoare a lumii în acest moment, ucraineanca Elina Svitolina (14/15).

 

 

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, acum locul 3 în ierarhia internaţională, a fost vizată de 28 de controale (11/17).

 

 

Altă jucătoare cehă de top, Petra Kvitova, a fost supusă la 23 de controale (6/17). Japoneza Naomi Osaka, fost lider mondial, a fost controlată de 21 de ori (8/13). Americanca Sofia Kenin, recenta câştigătoare la Australian Open, a fost controlată de 22 de ori (5/17).

 

 

Rusoaica Maria Sharapova a fost controlată de 12 ori (2/10), iar altă veterană, americanca Serena Williams, de unsprezece ori (6/5)

 

 

Sârbul Novak Djokovic, numărul 1 mondial al tenisului masculin, a fost controlat de 24 de ori (10/14). Spaniolul Rafael Nadal, locul 2 ATP, a fost controlat de 29 de ori (12/17), la fel ca și elveţianul Roger Federer, ocupantul poziţiei a treia în ierarhia internaţională (9/20).

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.