Jump to content

”'Ai coronavirus?' Discriminarea asiatică a început în România!”. Acuzații fără precedent la adresa românilor


.Lizard
 Share

Recommended Posts

”'Ai coronavirus?' Discriminarea asiatică a început în România!”. Acuzații fără precedent la adresa românilor

 

 

Epidemia de coronavirus, care a îngrozit întreaga planetă, a produs și produce, din păcate, în continuare și multe scandaluri. Unul dintre acestea pare a fi izbucnit chiar la București. Hiroko Ogawa (60 de ani), o figură extrem de iubită printre participanţii la cursele de alergare organizate în România, a fost extrem de deranjată de reacția unui copil.

 

hiroko ogawa

 

Comunitatea asiatică din România poate reacționa extrem de dur după postarea pe care Ogawa a publicat-o pe contul ei de Facebook, după cum susține Adevărul. 

 

 

Aseară, în timp ce am mers pe străzi în Bucureşti, un copil mi-a strigat: Ai coronavirus? Discriminarea asiatică prin coronavirus a început în Romania...“, a scris Hiroko, atât în română, cât şi în japoneză.

 

 

Postarea ei a stârnit foarte multe comentarii, peste 60 la ora publicării materialului, atât din din partea unor români care o consolează pe femeia născuta în Osaka care, atunci când nu participă în maratoane, predă limba japoneză, dar și din partea unor conaționali.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.