Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ce nebunie! Mayweather e în negocieri pentru a lupta în aceeași zi cu McGregor și Nurmagomedov. Există confirmarea


.Lizard
 Share

Recommended Posts

Ce nebunie! Mayweather e în negocieri pentru a lupta în aceeași zi cu McGregor și Nurmagomedov. Există confirmarea

 

 

Floyd Mayweather nu se dezminte. Excentricul fost pugilist vrea nici mai mult, nici mai puțin să lupte atât cu Conor McGregor, cât și cu Khabib Nurmagomedov în aceeași zi.

 

colaj mayweather

 

Anunțul a fost făcut de publicația americană Vegasinsider, iar informația a fost confirmată atât de unchiul multiplului campion mondial, cât și de însuși Floyd.

 

 

Interesant este că Mayweather poartă negocierile cu UFC, cea mai tare promoție de arte marțiale mixte, iar totul se discută personal între Mayweather și Dana White, președintele UFC. Ar fi ceva cu adevărat istoric dacă s-au întâmpla, însă și ceva cu adevărat incredibil.

 

 

Va lupta "ziua și noaptea", a spus unchiul lui Floyd Mayweather, care a continuat să explice: "Floyd nu mai este în apogeul său, dar i-ar bate cu ușurință pe amândoi. Ar putea să-i bată pe ambii unul după altul, pe unul ziua și pe altul noaptea. Nu contează, ei nu ar avea nicio șansă, este ușor pentru Floyd. El a spus că unul poate fi ziua și altul poate fi noaptea.

 

 

Ar fi ceva care nu s-a mai făcut până acum. Un pay-per-view de două ori mai scump. L-ar face knock out pe Conor devreme, pentru că, dacă știe că are un al doilea meci care urmează, nu va mai face spectacol, ca data trecută. Îl va bate măr pe Conor. Floyd este un maestru în a planifica astfel de lucruri. El e cel care transformă un nimic în ceva uriaș.

 

 

Astfel de lucruri sunt de așteptat din partea lui. Este evoluție, timpurile se schimbă. Trebuie să ții pasul cu asta, iar dacă nu o faci, pierzi. De ce să rămână retras când poate lupta cu cei din UFC care nu-l pot bate nici dacă ar avea 60 de ani?

 

 

La un moment dat, va trebui să se retragă, dar dacă poate lupta cu băieți care n-au boxat cu adevărat, de ce să nu meargă mai departe? A făcut bani mai mulți decât acești tipi pot citi, așa că de ce să nu ia acei bani? Sunt sigur că va fi greu pentru el să revină pentru că a fost în afara jocului o vreme, dar va reveni în aceeași formă. Iar când intră în acea formă, alegeți voi orice tip din UFC din lume, nici nu-l va atinge. Simplu", a precizat Roger Mayweather.

 

Floyd Mayweather, box "la dublu" cu McGregor și Nurmagomedov?

 

 

Mayweather a spus chiar săptămâna trecută că e deschis la ideea de a face o revanșă cu McGregor și un meci cu rivalul lui McGregor, Khabib Nurmagomedov. În plus, Mayweather chiar a început să promoveze o revanșă cu McGregor pe rețelele de socializare, spunând că aceasta va avea loc în 2020.

 

 

"Chiar am discutat să lupt cu Khabib și cu Conor în aceeași zi. Khabib, ziua și Conor, noaptea. Plătești o singură dată și primești ambele meciuri", a dezvăluit Floyd Mayweather.

 

 

Președintele UFC, Dana White, nu a făcut niciun secret din faptul că dorește să faciliteze un al doilea blockbuster Mayweather - McGregor, după ce prima confruntare a fost una dintre cele mai productive lupte din istoria boxului.

 

 

"Vom vedea ce se va întâmpla. Discuțiile decurg mereu, nu se opresc niciodată. Știți că Floyd are rapid magnet la bani. E departe de a fi retras, iar revanșa va avea loc la un moment dat", a spus Dan White.

 

Ajuns la 42 de ani, Mayweather a luptat ultima dată, oficial, în august 2017, când l-a făcut knock out pe Conor McGregor în repriza a zecea.

 

 

Americanul, care a deținut centuri mondiale la 5 categorii de greutate, s-a retras neînvins din box, cu 50 de victorii, dintre care 27 obținute înainte de limită.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.