Jump to content

Atmosferă de vis în "Polivalentă". Primele declarații după CSM București - Ferencvaros 27-24


.Lizard
 Share

Recommended Posts

Atmosferă de vis în "Polivalentă". Primele declarații după CSM București - Ferencvaros 27-24

 

 

Cu Ferencvaros, Andrea Lekic a jucat una dintre ultimele partide pentru CSM București și a recunoscut că cea mai frumoasă atmosferă din Liga Campionilor este în Polivalenta bucureșteană.

 

lekic

 

"De fiecare dată, înainte de meci, când se anunţă jucătoarele, doar Polivalenta are lumini ca acestea. Cu siguranţă îmi va lipsi. Mai am 2-3 meciuri tari aici şi sper să le câştig pe toate", a spus Andrea Lekic.

 

 

Lekic va pleca, din vară, la Buducnost, însă CSM a obținut prelungirea cu alte jucătoare importante - Jelena Grubisic se numără printre ele.

 

 

"Mă simt excelent, Bucureşti a devenit casa mea. Anul viitor va fi al 6-lea al meu aici. Mă bucur de handbal, de oraş şi de oamenii de aici. Toată lumea e drăguţă aici şi vreau să le mulţumesc fanilor noştri", a explicat Jelena Grubisic.

 

CSM București - Ferencvaros 27-24

 

 

Și Cristina Neagu a semnat până în 2022 cu CSM. Primul obiectiv e un nou trofeu în Liga Campionilor. Dacă bate la Metz, pe 1 martie, formația bucureșteană poate spera la câștigarea grupei, pentru a avea un adversar mai ușor în sferturi.

 

 

"E foarte greu să ocupăm primul loc în grupă pentru că depindem de jocul rezultatelor. Ne așteaptă o deplasare foarte grea la Metz, în Franța, după care avem ultimul meci acasă", a spus Cristina Neagu.

 

Sursa: digisport.ro

Edited by oC Lizard
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.