Jump to content

Sportul Snagov nu s-a prezentat la meciul de pe teren propriu cu SCM Gloria Buzău. Echipa poate fi exclusă din campionat


uS DeviL
 Share

Recommended Posts

Sportul Snagov nu s-a prezentat la meciul de pe teren propriu cu SCM Gloria Buzău. Echipa ilfoveană pierde la ”masa verde”, iar la a doua abatere va fi exclusă din campionat

 

scm-gloria-buzau-la-snagov-3.jpg?width=630

 

 

Meciul Sportul Snagov - SCM Gloria Buzău, programat astăzi, de la ora 11:00, nu s-a disputat, după ce echipa gazdă nu s-a prezentat la jocul pe care trebuia să îl organizeze pe teren propriu, la stadionul Voinţa din Ghermăneşti. Brigada de arbitri şi formaţia buzoiană au pătruns pe gazon după 15 minute de aşteptare şi apoi s-a pus punct partidei, oaspeţii urmând a câştiga la ”masa verde”, cu 3-0, iar gazdele să fie amendate şi, în cazul unei a doua neprezentări, să fie excluse din competiţie.

 

Aşa cum Liga2.ro a anunţat de zilele trecute, Sportul Snagov nu s-a prezentat la meciul pe care trebuie să îl organizeze în prima etapă a Ligii 2 din 2020, runda a 22-a a sezonului, astăzi, de la ora 11:00. Clubul ilfovean şi-a întrerupt activitatea pe 31 ianuarie, iar în acest moment nu mai are suficienţi jucători pentru a putea disputa un meci. Cu toate aceste, patronul Ovidiu Onosă a refuzat să trimită hârtie către FRF că îşi retrage echipa din competiţie, iar federaţia a fost obligată să o programeze în campionat şi să delege observatori şi arbitri la joc.

 

În aceste condiţii, adversara, SCM Gloria Buzău, a fost nevoită să facă deplasarea la meci, cu toate că ştia că Snagovul nu se va prezenta, însă trebuia să respecte regulamentul.

 

scm-gloria-buzau-la-snagov-1.jpg?height=

 

 

Încă o neprezentare la meciul cu Metaloglobus şi Snagovul e out din Liga 2

 

Conform regulamentului, Sportul Snagov va pierde acest meci la ”masa verde” pentru neprezentare şi, dacă tot nu se va retrage, va fi programată şi în următoarea etapă, atunci când va avea deplasare la Bucureşti, pentru meciul cu Metaloglobus, weekendul următor.

 

În cazul în care nici la acest joc nu se va prezenta, lucru care se va întâmpla cu siguraţă, abia atunci FRF va sancţiona clubul ilfovean deţinut de Ovidiu Onosă cu amendă şi excluderea din campionat tocmai în ultima ligă a judeţului din care face parte (Ilfov). Ulterior, toate echipele care ar fi trebuit să întâlnească Snagovul vor câştiga, din oficiul, meciul cu 3-0. Rezultatele înregistrate în prima parte a sezonului vor rămâne aceleaşi, nu vor fi transformate în 3-0 pentru adversari sau anulate.

 

Aici poţi citi MOTIVELEpentru care conducerea clubului ilfovean nu a depus cerere la FRF pentru retragerea din campionat şi de ce nu o va face nici până se va ajunge la excluderea din competiţie. În plus, pe 27 februarie, Sportul Snagov are şanse mari să intre în faliment.

 

Sportul Snagov ocupă locul 18 în Liga 2, cu 9 puncte, iar SCM Gloria Buzău se situa înaintea partidei pe poziţia a 10-a, iar cu această victorie la ”masa verde” va face 31 de puncte.

 

 

FINAL • SPORTUL SNAGOV - SCM GLORIA BUZĂU   0-3


Stadion: Voinţa (Ghermăneşti - Ilfov); În tur: 0-7;
Arbitru: Mihai Amorăriţei (Câmpina); Asistenţi: Ştefan Dumitrache (Palanca - Prahova) şi Bianca Florea (Ploieşti); Rezervă: Bogdan Neculcea (Bucureşti); Observatori: Marian Deaconu (Ploieşti) şi Aurel Ionescu (Bucureşti).

 

 

Sursa: prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.