Jump to content

Red Dead Redemption 2 are modul Hot Coffee iar Take2 doreste eliminarea lui


 Share

Recommended Posts

LvcBu7EfiNfHSA6fnaVPZ6-970-80.jpg

 

Red Dead Redemption 2 are modul Hot Coffee iar Take2(TakeTwo Software, Inc), ceva maniaci rupti de realitate, doresc eliminarea lui, pentru ca, spun ei, incalca codul de conduita al jocurilor.

 

Hot Coffee este un minigame inaccesibil din jocul GTA: San Andreas, in care, personajul principal CJ sta la o cafea cu iubita lui, dar nu stau la cafea, ci fac sex. Cand San Andreas a fost lansat a primit suturi in dos si le-a fost umplut frigiderul pentru acest lucru. Programatorii clandestini, numiti si modderi au gasit o metoda de a scoate scena din San Andreas, iar jocul la scurt timp a devenit "+18" chit ca totul era primitiv, iar caracterele erau imbracate. Dupa ceva timp Rockstar a adaugat un patch jocului stergand de tot scena Hot Coffee. In momentul de fata, o scena porno intr-un joc este ceva aproape normal, dar in 2005 era cu totul alta perceptie.

 

In aceasta era a jocurilor video, moderna, modderii nu mai trebuie sa se bazeze pe asset-uri nefolosite sau pe fragmente de cod, ei pot sa faca lucruri de la sine. Prin urmare, Red Dead Redemption 2 are acum un Hot Coffee minigame personal. Probabil nu o sa ramana asa pentru mult timp avand in vedere ca TakeTwo si Rockstar au comunicat modderului sa stearga modul.

 

Modul a fost urcat pe NexusMods in 12 Februarie si la doar 6 zile dupa urcarea lui a ajuns in vizorul celor de la Rockstar si TakeTwo dupa videoclipul lui Swegta care cita EULA RDR2. Cei de la Rockstar si TakeTwo spun ca cel modul violeaza cel putin 2 reguli din EULA, prin urmare, acesta trebuie dat jos.

 

 

Creatorul modului, Unlosing, a confirmat celor de la PCGamesN faptul ca Rockstar i-a cerut sa dea modul jos, dar acesta s-a opus spunand ca acesta nu violeaza nicio regula.

 

"Modul nu contine nuditate sau actori in nud, ci doar asset-uri care sunt deja in joc", spune Unlosing. "Animatiile sunt de la o misiune in care caracterul Lenny este beat in bar(Misiunea este inca in joc), iar "gemetele" sunt doar sunete pe care caracterul le face atunci cand este lovit. Cei de la Rockstar au mentionat "servicii online" iar modul merge doar pe single-player."

 

In momentul de fata, Hot Coffee pentru RDD2 ramane valabil, iar totusi, trebuie sa pretinzi macar ca ai peste 18 ani pentru a te uita la mod.

 

Sursa

Edited by Jackson Brooklyn
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.