Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Vă îmbrăcaţi/încălţaţi după ultima modă?


BIS aka OldNab
 Share

Vă îmbrăcaţi/încălţaţi după ultima modă?  

90 members have voted

  1. 1. Vă îmbrăcaţi/încălţaţi după ultima modă? (sondaj)

    • Da
      19
    • Nu
      71


Recommended Posts

Imi place foarte mult partea asta legata de fashion. Nu imi place sa ma iau mereu dupa trend, sa fiu ca o oaie in turma. Vreau sa port doar ceea ce imi place mie, nu sa port ceva naspa si scump doar pentru ca "se poarta".

Link to comment
Share on other sites

As spune ca da. Dar de obicei sunt imbracat in blugi, hanorac si ghete. Niciodata nu mi-a pasat de cum ma imbrac, cat timp e putin decent, ma simt bine si imi e comod. N-as zice ca sunt diva de stil, dar imi place si mie sa arat cat-de-cat decent.

Link to comment
Share on other sites

Conceptul de "ultima moda" este unul dintre cele mai mari tepe care au existat vreodata pe planeta pamant, tinuta, in opinia mea trebuie sa fie una comoda, in care sa te misti liber. 

Link to comment
Share on other sites

Aici pot raspunde cu da si nu, deoarece imi place sa fiu in pas cu trendurile de acum dar totodata ma simt mai special atunci cand port ceva ce nu este monoton, deoarece majoritatea adolescentilor in special se misca in pas cu aceste trenduri iar mie imi place cateodata sa nu ma grabesc in acest sens.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.