Jump to content

V-aţi operat vreodată?


BIS aka OldNab
 Share

V-aţi operat vreodată?  

97 members have voted

  1. 1. V-aţi operat vreodată? (sondaj)

    • Da
      35
    • Nu
      62


Recommended Posts

Da, am avut apă la timpan şi a trebuit scoasă, o bătătură în palmă care a început să mă doară şi am scos-o şi pe aia, şi o mică cusătură deasupra buzei după o altercaţie. Ultima a fost pe viu în cea de-a doua jumătate a procedurii, fiindcă durea mai mult să mă înţepe în faţă decât să mă coasă.

Link to comment
Share on other sites

Nu m-am operat niciodata! Ii las pe doctori sa faca asta. 

 

Lasand gluma la o parte, nu. Dar cred ca va trebui sa o fac cat de curand din cauza unei probleme la ureche aparute recent.

Edited by DaniRB
Am simtit nevoia sa fac o glumitza
Link to comment
Share on other sites

Da, cand eram in clasa a 3-a, aveam ceva la gat, am uitat cum se numeste si a trebuit scos. Dupa ceva timp am aflat ca cica acel lucru nu ar fi fost motiv de operatie, nevermind, acum m-am ales cu o cicatrice drept suvernir :)) 

Link to comment
Share on other sites

da, operatie de hernie inghinala. Operatia a durat in jur de 20 minute, anestezia a fost partiala ( injectie in coloana). N-am simtit absolut nicio durere in timpul operatiei, eram lucid, nicio senzatie de ameteala sau alte tulburari. Dupa 6 ore de la operatie a trecut efectul anesteziei si au inceput durerile insuportabile. 2 ore m-am tot rugat de asistenta sa-mi faca un calmant. A2-a zi a fost cea mai groaznica cand a trebuit sa ma ridic din pat, firele tineau operatia stransa deci nu puteam sa stau drept, aveam o durere de cap incredibila din cauza anesteziei si mersul era groaznic de dureros. A3-a zi am fost externat si mi-am vazut de viata. 

Link to comment
Share on other sites

Vad ca multi de aici ati spus ca nu, dar sa fim seriosi, cati ani aveati cand v-ati operat de apendicita? :)) si aia tot operatie e.

Eu m-am operat si cred ca aveam vreo 12 ani.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.