Jump to content

Consumaţi cafeină, nicotină, alcool sau alte droguri?


BIS aka OldNab
 Share

Consumaţi cafeină, nicotină, alcool sau alte droguri?  

96 members have voted

  1. 1. Consumaţi cafeină, nicotină, alcool sau alte droguri? (sondaj)

    • Da
      48
    • Nu
      48


Recommended Posts

Da: cafeină când nu am timp să dorm suficient şi trebuie să fiu concentrat pe parcursul zilei, alcool destul de des şi iarbă din când în când. Ah, şi ţigări, 6-7 pe zi.

Edited by BIS aka OldNab
Link to comment
Share on other sites

Alcool, ocazional.. odată la câteva luni, ultima dată am baut anul trecut in luna Iunie.

 

Cofeină... mai rar.

 

Droguri, nu.

 

Țigări... depinde de câți nervi am în ziua respectivă, am avut un moment când am fumat 5 pachete de țigări într-o zi, fumam una după alta, le sudam...

Link to comment
Share on other sites

55 minutes ago, BIS aka OldNab said:

Când ai avut timp să fumezi 100 de ţigări? Nu ţi-a fost rău? :))

Am precizat, sudam una dupa alta :))  Ce rău să îmi mai fie, la ce draci aveam.. =)) 

Link to comment
Share on other sites

Cofeina nu consum deloc, aparent pot sa stau treaz pe o perioada lunga de timp  chiar si atunci cand trebuie sa ma concentrez chit ca sunt obosit. Alcool intotdeauna la petreceri iar iarba mai mereu, ocazional si tigari.

Link to comment
Share on other sites

Am avut o perioada in care nu puteam sa stau nici macar o zi fara alcool acum pot sa zic ca beau cam la 2 saptamani seara cu tovarasii 2-3 sticle de bere.

Referitor de droguri mai fumez din cand in cand iarba pot spune ca este singurul drog la care am ramas am incercat mai multe droguri dar nu au reusit sa ma atraga am luat boabe baloane si vreau sa incerc cat de curand si ciuperci 

Link to comment
Share on other sites

Cafeina (cafea) nu mai beau de vreo 5 luni incoa, ma simt mai bine zic eu, energizantele mi se par sincer niste prostii, nu mai beau asa ceva de vreo 3-4 ani incoa. De fumat tigari am fumat cam vreo luna, m-am lasat dupa aia. Alcool mai beau la petreceri mai mult dar in general, rar beau cate o bere asa. Cat despre droguri... nu consum asa ceva (iarba nu se pune ca nu e drog xd), dar sincer as incerca niste ciuperci.

Link to comment
Share on other sites

Cafea nu beau pentru ca nu imi place, nicotina nu, nu mi se pare deloc sanatoasa si este un viciu urat, alcool doar la petreceri dar intr-o anumita masura

Link to comment
Share on other sites

Din cele enumerate consum doar Cafeina si rare ori Alcool. Cafeina o consum inspecial deoarece este foarte benefica atunci cand depunem efort, in cazul meu, merg la sala des si ma ajuta foarte mult atunci cand ridic greutati mari. Alcool beau doar la ocazie cand se iveste sansa, in rest, incerc sa stau cat mai la indepartare de alte chestii "necurate".

Edited by Valentinos.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.