Jump to content

Aţi avut vreodată permisul suspendat?


BIS aka OldNab
 Share

Aţi avut vreodată permisul suspendat?  

60 members have voted

  1. 1. Aţi avut vreodată permisul suspendat? (sondaj)

    • Da
      12
    • Nu
      48


Recommended Posts

8 hours ago, Kayac said:

Ok, poate n am fost suficient de clar.

Conduceam cu 140 la ora, pe un drum liber, la iesirea din oras, in jurul orei 3 dim am vazut masina de politie si mi am dat seama ca am fost surprins de radar, n au pornit girofarul dar am tras singur pe dreapta. A venit un politist la mine, m a rugat sa cobor geamul, sa i dau actele si m a intrebat unde ma grabesc asa. I am raspuns si omul a fost intelegator. Ca avea sau nu avea radarul pornit, nu stiu. La 250.000 km parcursi in 3 ani, n am zgariat nici macar o masina in parcare. 

Ai condus mai mult de 8 ore fara oprire pentru ca era urgent sa ajungi undeva?cred ca nu. As fi putut spune ca n am cauzat nici o problema in trafic si asta m ar fi facut mai sfant decat Papa. Opinia ta deapre modul in care am actionat este la fel de importanta pentu mine precum semnificatia Romaniei in istoria universala, dar am tinut sa ti spun de ce unii dintre noi mai fac si greseli, in timp ce altii sunt...perfecti, alt cuvant n am gasit citind doar Scufita Rosie, multumesc pentru referinta culturala care mi-a scapat pana acum, am devorat cartea cum a devorat lupu scufita Scufitei. Ar trebui poate sa accepti ca sunt si oameni ce comit greseli dar n ar trebui omorati cu pietre pentru asta sau sa li se ia pe viata dreptul de a conduce.

Mai sus ziceai că aveai 140 în localitate, acum zici că erai în afară. Ori aşa, ori aşa? 140 în afara localităţii e OK, şi eu am mers cu 160-170 acolo unde mi-a permis drumul şi traficul. Dar în localitate să mergi cu 140 e criminal...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.