Jump to content

Aţi condus vreodată sub influenţa alcoolului/drogurilor?


BIS aka OldNab
 Share

Aţi condus vreodată sub influenţa alcoolului/drogurilor?  

73 members have voted

  1. 1. Aţi condus vreodată sub influenţa alcoolului/drogurilor? (sondaj)

    • Da
      16
    • Nu
      57


Recommended Posts

12 hours ago, BIS aka OldNab said:

Vorbeşte în numele tău. Îmi place că dai lecţii de moralitate legat de Hitler, dar la rândul tău eşti şi tu un individ foarte periculos pentru societate. Din cauza prostiei tale (să te urci rupt de beat/drogat la volan) poţi ucide multe persoane nevinovate. Da, trebuie să vă anuleze permisul pe viaţă pentru că din cauza multora ca voi ne mor familiile în accidente fără să aibă vreo vină.

Omule, degeaba te agiti, nu dau lectii nimanui ca nu sunt in masura si doar imi exprim parerea. Una e sa conduci beat cand mai ai si alti participanti la trafic in jurul rau, da? Si alta e sa conduci beat in varf de munte si intr un sat in care singura masina care intr o luna, era a mea. Cat despre teribilismul acela de a ma urca drogat la volanul unei masini si mergand 100m+-  fara avea permis, logic ca mi dau seama de greseala, insa asta tine si de lipsa unei autoritati in viata unui copil care de la 11 ani a cam trebuit sa se educe singur ca parintii n aveau de ce sa stea intr o tara ce nu le oferea nici un viitor si care i a concediat dupa 15 ani de munca fara nici un motiv clar. Nu mi plang de mila, ba chiar iubesc perioada aia, dar in acelasi timp tre sa te fac sa intelegi ca exista si din astia ca mine care pana pe la 20 25 si poate chiar 30 n au aceeasi conduita morala pe care poate tu o ai. Daca mi s ar fi luat permisul nu m ar fi durut deloc, ce m ar fi afectat ar fi fost daca s ar fi intamplat ceva, ceea ce era cam imposibil luand in calcul circustantele pe care le am enumerat mai sus, legate de drum si conditiile in care s a efectuat deplasarea. Dar de ce sa nu atacam benevol pe cineva? Atunci cand nu avem nici un motiv clar sa o facem.

 

,,individ foarte periculos pentru societate" o sa ma abtin.

Edited by Kayac
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Kayac said:

alta e sa conduci beat in varf de munte

Ai uitat să precizezi că aveai şi pasageri. Dacă erai singur nu mă durea capul, cât timp muriţi doar voi chiar nu mă deranjează. Dar să ai şi pasageri, în vârf de munte, unde dacă pierzi controlul cazi zeci de metri în cine ştie ce râpă... e OK, este?

Link to comment
Share on other sites

Da, din păcate și fără sa iau permisul, a fost nevoie sa tractez atv-ul de pe câmp și o zi nebună, nu am riscat viața nimănui, nici pe a mea, eram pe câmp.

Link to comment
Share on other sites

Niciodată nu o să fac acest lucru, odată este ilegal și a doua oară îți pui viața în pericol și a celor din jur!

Link to comment
Share on other sites

Nu, nu am condus si nici nu o s-o fac vreodata.

Poti sa bei si o singura bere, nu conteaza, pana acasa mergi pe jos sau iei un taxi.

Cine conduce dupa ce a consumat bauturi alcoolice nu merita sa detina un permis auto, nu mai zic despre droguri.

Link to comment
Share on other sites

Nu am făcut si nici nu voi face asta vreodată, pentru că pe langa viata mea pe care as pune o in pericol, as pune si viețile altora. Se întâmplă accidente și când oamenii nu sunt beti sau drogați, darămite beti si drogati

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.