Jump to content

Aţi luat traseul din prima?


BIS aka OldNab
 Share

Aţi luat traseul din prima?  

68 members have voted

  1. 1. Aţi luat traseul din prima? (sondaj)

    • Da
      42
    • Nu
      26


Recommended Posts

Am luat a doua oară, prima dată m-a picat omu în 5 minute... omul e recunoscut la noi în oraș pentru astfel de lucruri. Dar na.. practic tot vina mea a fost, omul m-a testat corect, fără a mă deranja sau intimida într-un fel, a fost foarte calm și a încercat încă de la bun început să comunice cu mine, special pentru a scăpa de acele emoți și pentru a mă duce într-o stare de "confort", ca să îi spunem așa.

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, AgentUrs. said:

Inca nu, dar cand il voi da imi doresc sa iau din prima.

2. Sondajele cer părerea voastră, pe lângă votul în sine, puteţi, în mod civilizat, să vă argumentaţi poziţia. Posturile simpliste vor fi sancţionate cu un avertisment verbal, iar cele injurioase sau provocatoare cu un avertisment.

 

Nici măcar nu ai votat la poll, pollul întreabă dacă ai luat traseul din prima, deci se adresează pentru cei care au permis.

Edited by Madalin
Link to comment
Share on other sites

Am luat si traseul si sala din prima, nu am avut emotii, doar la traseu, spre sfarsit, am vazut ca nu punctase absolut nicio greseala politistu' si m-a luat o nebuneala, de fericire, de tremuram tot, pentru ca stiam ca-l iau si am oprit motoru' de 3 ori in 5 minute, pana ne-am intors la locul de plecare. Inca o greseala pe langa astea 3 opriri de motor si eram pa-pa :)))

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.