Jump to content

Alexandru Chipciu, primul joc după patru ani în Liga 1! Dan Petrescu s-a răzgândit după ce recunoaștea forma slabă a fostului fotbalist al FCSB.


E U S E B I U
 Share

Recommended Posts

 

7DCqc9R.jpg

Alexandru Chipciu (30 de ani) a revenit oficial în Liga 1. Mijlocașul a fost folosit ca titular în meciul pe care CFR Cluj l-a jucat în deplasarea de la Craiova, partidă care a contat pentru etapa a 26-a a Ligii 1, ultima din sezonul regulat.

Dan Petrescu a uitat declarația pe care a dat-o la începutul anului: „Poate Chipciu nu va juca deloc în acest an”. Tehnicianul campioanei l-a introdus pe fostul jucător al FCSB încă din primul minut al meciului de la Craiova.

Alexandru Chipciu bifează astfel prima partidă după aproape patru ani de la plecarea din Liga 1. În iulie 2016, Chipciu semna cu Anderlecht, care achita 3 milioane de euro celor de la FCSB.

N-a mai jucat fotbal de șase luni!

Alexandru Chipciu a fost în cantonament cu CFR Cluj, în Spania. Dan Petrescu l-a folosit și ca fundaș dreapta, iar primele semne de întrebare începeau să apară: pentru ce post a fost adus Chipciu? Venirea lui Cristi Manea, între timp, a lămurit lucrurile, iar Chipciu a fost folosit, la Craiova, în linia de atac, alături de Rondon și Costache.

Dan Petrescu: „Chipciu poate că nu joacă anul ăsta!”

„Chipciu n-a jucat fotbal șase luni. N-a dat 30 de goluri anul trecut, ca să vină acum să dea 20. I-am spus că poate să nu joace niciun meci anul acesta, pentru că are contract doi ani și jumătate.

Știu valoarea și experiența lui. În primii 23 o să fie. Dacă va fi în primii 18, rămâne de văzut. Trebuie să iau o decizie foarte grea”, declara antrenorul liderului la începutul anului.

Alegerea lui Alexandru Chipciu a surprins la momentul în care CFR a anunțat transferul. Mijlocașul a avut ofertă și din Turcia, unde a fost dorit insistent de Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep. Nici FCSB nu a fost o destinație pentru jucător, iar Mihai Stoica nu și-a ascuns dezamăgirea

„Dacă Chipciu ar fi avut o singură propunere, cea de la CFR, aș fi fost doar supărat. Nu pe el, ci pe natura situației. Faptul că a respins o ofertă mai bună financiar dintr-un campionat mult mai puternic decât Liga 1 și a ales să ne (să-mi) fie adversar m-a dezamăgit.

L-am întrebat dacă l-a nemulțumit absența unei oferte din partea lui Gigi Becali. A negat categoric, spunându-mi răspicat că nu s-ar fi întors. Când mi-a cerut sfatul, i-am spus să aleagă ce crede el că e mai bine pentru el și familia lui și să nu țină cont de relația noastră pentru că au fost și sunt situații în care joacă frate contra frate. Dacă asta înseamnă că am blocat transferul lui la Steaua, așa am făcut„, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

 

Sursa: prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.