Jump to content

Probleme mari la Astra! Jucătorii lui Bogdan Andone ar putea pleca gratis


E U S E B I U
 Share

Recommended Posts

yafkDWK.jpg

 

Astra Giurgiu întâmpină mari probleme financiare înainte de finalul sezonului regulat din ediția 2019 – 2020, iar Bogdan Andone, antrenorul fostei campioane a României, ar putea rămâne fără o bună parte din jucătorii de bază.

Jucătorii de la Astra Giurgiu sunt neplătiți de două luni, iar angajații clubului deținut de Ioan Niculae nu și-au mai primit salariile de patru luni, anunță Fanatik. Ultimii bani încasați de giurgiuveni sunt cei de pe luna noiembrie, iar fotbaliștii își pot depune memorii când se va ajunge la 90 de zile de neplată.

Astra Giurgiu are probleme mari înainte de finalul sezonului regulat

Astra Giurgiu o întâlnește pe Sepsi OSK în etapa 26, ultima din sezonul regulat din Liga 1, sediția 2019 – 2020, iar giurgiuvenii încă nu și-au asigurat prezența în play-off. Fosta campioană a României se duelează cu Sepsi OSK, azi, ora 16.30, iar o remiză îu aduce calificarea în play-off, toate acestea datorită rezultatelor pozitive cu ocupanta locului șapte, Viitorul, care o întâlnește pe Academica Clinceni în ultima rundă.

Astra Giurgiu, depunctată de Comisia de Apel

Dacă Comisia de Apel pentru acordarea licențierii cluburilor în sezonul actual din Liga 1 nu decidea să o penalizeze pe Astra cu trei puncte, fosta campioană a româniei avea în prezent 44 de puncte și avea un loc asigurat în play-off.

În prezent, Astra Giurgiu are 41 de puncte și ocupă locul 5 în clasamentul din Liga 1. Formația antrenată de Bogdan Andone are nevoie de o remiză pentru a-și asigura prezența în play-off-ul sezonului 2019 – 2020, după ce CFR Cluj, Universitatea Craiova. FCSB și FC Botoșani s-au calificat deja.

În cazul unei victorii în fața celor de la Sepsi OSK, Astra Giurgiu va face 44 de puncte și o va egala pe FCSB, ocupanta locului 3 în clasamentul Ligii 1, dar trebuie să spere ca FC Botoșani să piardă sau să remizeze cu Poli Iași.

 

Sursa: prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.