Jump to content

Instituţiile de învăţământ superior de stat vor fi finanţate suplimentar


F4L John
 Share

Recommended Posts

A fost aprobată Metodologia de alocare a fondurilor bugetare pentru finanţarea de bază şi finanţarea suplimentară a instituţiilor de învăţământ superior de stat din România, pentru anul 2020 prin Ordinul nr. 3116/2020.

 

Sumele stabilite pentru finanţarea de bază şi cea suplimentară, provenite de la bugetul Ministerului Educaţiei şi Cercetării, sunt evidenţiate distinct în contractul instituţional al instituţiilor de învăţământ superior.

 

În contract sunt specificate numărul de studenţi (echivalenţi unitari) finanţaţi de la bugetul de stat pe cicluri de studii şi numărul de granturi doctorale finanţate.

 

Veniturile pentru finanţarea de bază şi suplimentară vor fi utilizate de instituţiile de învăţământ superior în condiţiile autonomiei universitare, în vederea realizării obiectivelor care le revin în cadrul politicii statului privind învăţământul şi cercetarea ştiinţifică universitară.

 

Sursă: lexcafe.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.