Jump to content

GTA 6: Anuntul Rockstar Games care Dezvaluie un Joc GROZAV


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

GTA 6 lume

 

GTA 6 continua sa aiba firmituri aruncate de catre Rockstar Games pentru fanii care asteapta cu nerabdare lansarea noului, joc, iar acum avem parte de o surpriza oarte mare pe care compania a dezvaluit-o in mod oficial prin intermediul website-ului sau.

 

GTA 6 a publicat un nou anunt pentru angajarea unui inginer care sa lucreze la un joc care are cea mai mare lume virtuala implementata pana acum in vreun joc lansat de catre vreun producator, si altceva decat Grand Theft Auto 6 nu poate fi.

 

GTA 6 a avut anuntata o noua harta mai mare decat cea care este inclusa in GTA 5, si asta pentru ca Rockstar Games vrea sa le ofere fanilor sai alti cativa ani in care sa ramana activi in joc, si ieri v-am vorbit despre o noua locatie, numita Los Santos, care a fost inregistrata.

 

GTA 6 urmeaza sa ne ofere posibilitatea de a explora mai multe zone pentru a ne juca atat offline, cat si online, deci e normal ca Rockstar Games sa vrea sa angajeze mai multi oameni care sa se ocupe de dezvoltarea si testarea acestor noi regiuni din joc.

 

“O carieră la Rockstar este despre a face parte dintr-o echipă care lucrează la unele dintre cele mai răsplătite creativ proiecte la scară largă care pot fi găsite în orice mediu de divertisment. Ați fi întâmpinat într-un mediu prietenos, incluziv, unde puteți învăța și colabora cu unii dintre cei mai talentați oameni din industrie. Rockstar North este în căutarea unui inginer talentat în construcții tehnice, care are o pasiune pentru susținerea și îmbunătățirea fluxurilor de lucru ale echipei. Aceasta este o poziție permanentă bazată pe studioul unic de dezvoltare a jocurilor Rockstar din inima Edinburghului.”

 

GTA 6 a publicat anuntul de angajare al acestui nou inginer pentru Edinburgh, Scotia, acolo fiind dezvoltat si primul dintre jocurile din serie, deci va fi foarte interesant de vazut ce anume va fi produs, cel putin partial, pentru joc de catre dezvoltatorii de acolo.

 

idevice.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.