Jump to content

Coronavirusul îi afectează pe italienii de la Dinamo


uS DeviL
 Share

Recommended Posts

Coronavirusul îi afectează pe italienii de la Dinamo: „Ne e frică de ce se poate întâmpla!”

 

Coronavirusul îi afectează pe italienii de la Dinamo: „Ne e frică de ce se poate întâmpla!”

 

 

În Italia s-a anunţat al şaptelea deces de coronavirus, iar numărul cazurilor de contaminare a crescut de la 6 la 229 în patru zile în ţară. E cea mai afectată țară din spațiul UE de această epidemie și mai multe evenimente, cum ar fi meciurile de fotbal, au fost amânate sau disputate fără spectatori.

 

Portarul roș-albilor Riccardo Piscitelli, atacantul Mattia Montini și mijlocașul Diego Fabbrini au vorbit despre modul în care coronavirusul le-a afectat familiile aflate în Italia.

 

„Familia mea este bine pentru moment, deoarece se află în nordul Lombardiei la o oră, oră și jumătate distanță de epicentru. Părinții mei sunt ok în acest moment, dar se află în carantină”, a declarat portarul dinamovist Riccardo Piscitelli pentru fanatik.ro.

 

Imagini pentru piscitelli foto

 

Goalkeeperul roș-albilor a continuat: „Totuși, ne e frică de ce se poate întâmpla. Școlile, universitățile sau locurile unde se adună mulți oameni sunt închise. E un lucru normal în astfel de condiții”.

 

De asemenea, atacantul celor din „Ștefan cel Mare”, Mattia Montini, a anunțat: „Familia mea este bine, orașul nostru nu a fost afectat. La noi nu există nicio restricție, doar în nordul Italiei”.

 

Imagini pentru mattia montini

 

Mijlocașul Diego Fabbrini, al treilea italian din lotul lui Uhrin, a declarat. „Tot ce știu este că sunt 150 de persoane infectate în Italia și e o oarecare stare de panică. Dar în orașul unde locuiește familia mea e totul ok. Sper că totul va fi bine”, a spus acesta pentru sursa citată.

 

În Italia, speculanții profită de existența situației de criză. Un pachet de măşti chirurgicale cu trei straturi, care în mod obișnuit se vinde cu opt euro, a ajuns să coste, pe siteuri de vânzări, 69 de euro. Poliția a demarat o anchetă, specula fiind sancționată cu închisoarea de la șase luni la trei ani şi o amendă de până la 26.000 de euro.

 

 

Sursa: prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.