Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Filmări în toi pentru sezonul 2 din The Witcher


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

369358l-640x400-b-7e49ee49.jpg

 

Norvegianul Kristofer Hivju (sălbaticul roșcat din serialul HBO Game of Thrones) va apărea în rolul lui Nivellen - un bărbat blestemat să trăiască în sălbăticie, cu aspect de monstru, pe care numai dragostea adevărată îl poate salva

 

Filmările pentru cele opt noi episoade ale sezonului 2 din serial Netflix The Witcher sunt în toi în Marea Britanie, pentru o lansare planificată în 2021. Vor continua în Scoția, pentru peisajul muntos și castelele din zonă, în Slovacia și Republica Cehă, scrie inews.co.uk. Sequelul a primit undă verde ca urmare a succesului primului sezon, 76 de milioane de gospodării urmărind în prima lună de la debutul serialului pe platforma de streaming Netflix cel puțin 2 minute din poveste, scrie Variety. The Witcher se lansa pe 20 decembrie, anul trecut.

 

Mai mult, firma de date de audiență Parrot Analytics a spus publicației Business Insider că serialul - bazat pe seria de romane poloneze semnate de Andrzej Sapkowski - este cea mai căutată serie, global și de pe toate platformele, în ultimele 30 de zile (perioada 14 ianuarie - 12 februarie). Deține acest loc fruntaș de când a detronat serialul SF The Mandalorian, de pe platforma Disney+, acum șapte săptămâni.

 

În al doilea sezon The Witcher, Henry Cavill (Mission Impossible - Fallout, Man of Steel) se întoarce în rolul principal, ce al lui Geralt of Rivia. Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) se va transforma din nou în vrăjitoarea Yennefer, Freya Allan (Third Day, Gunpowder Milkshake) va fi Ciri și Joey Batey (Knightfall, Strike) este din nou Jaskier.

 

Printre noii membri ai distribuției se numără Yasen Atour (Young Wallander) în rolul lui Coen - un vrăjitor care o va antrena pe Ciri în lupta cu sabia, Agnes Bjorn (Monster) în rolul Vereena - un vampir cu aspectul unei femei, dar al cărei formă originală este de liliac uriaș, Paul Bullion (Peaky Blinders) în rolul Lambert - un tânăr vrăjitor, cu limba ascuțită, care o va antrena în luptă pe Ciri, Thue Ersted Rasmussen (Fast and Furious 9) în rolul Eskel - vrăjitor, prieten din copilărie cu Geralt of Rivia, care s-a antrenat cu acesta și care are o cicatrice pe obraz, Aisha Fabienne Ross (The Danish Girl) o va interpreta pe Lydia - o vrăjitoare care comunică numai telepatic, norvegianul Kristofer Hivju (sălbaticul roșcat din Game of Thrones) în rolul lui Nivellen - un bărbat blestemat să trăiască în sălbăticie, cu aspect de monstru, pe care numai dragostea adevărată îl poate salva și Mecia Simson va fi Francesca - regină a elfilor și vrăjitoare, de o frumusețe răpitoare. 

 

Seria va fi regizată de: Stephen Surjik (Umbrella Academy) care va regiza episoadele 201 și 202, Sarah O'Gorman (Cursed) pentru episoadele 203 și 204, Ed Bazalgette (The Last Kingdom) episoadele 205 și 208 și Geeta V. Patel (Meet The Patels) va regiza episoadele 206 și 207.

 

Alți actori care se întorc în distribuție sunt: MyAnna Buring (Kill List) - Tissaia, Tom Canton (Good Karma Hospital) - Filavandrel, Lilly Cooper (Peterloo) - Murta, Jeremy Crawford (Titans) - Yarpin Zigrin, Eamon Farren (Twin Peaks) - Cahir, Mahesh Jadu (Marco Polo) as Vilgefortz, Terence Maynard (Cursed) - Artorius, Lars Mikkelson (House of Cards) - Stregobor, Mimi Ndiweni (Black Earth Rising) - Fringilla Vigo, Royce Pierreson (Judy) - Istredd, Wilson Radjou-Pujalte (Hunter Street) - Dara, Anna Shaffer (Harry Potter) - Triss Merigold, Therica Wilson Read (Young Wallander) – Sabrina.

 

Realizatoarea și producătoarea executivă a seriei The Witcher, Lauren Schmidt Hissrich (Marvel's Daredevil, Marvel's The Defenders, Umbrella Academy), a declarat: „Reacțiile pentru primul sezon The Witcher au stabilit standarde înalte pentru noii actori din al doilea sezon. Sophie Holland și echipa ei de casting au găsit din nou cei mai buni actori care să interpreteze aceste personaje și abia așteptăm să vedem cum aceste noi povești prind viață sub îndrumarea unor regizori talentați”.

 

cinemagia.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.