Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Humankind promite să depăşească seria Civilization


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

SEGA şi Amplitude Studios au început o serie de clipuri de tip “dev diary” dedicate jocului de strategie Humankind, dezvăluit în cadrul ceremoniei de deschidere a Gamescom 2019.

 

Primul astfel de episod se concentrează pe echipa dezvoltatoare - Amplitude Studios -, deosebit de experimentată când vine vorba de realizarea de jocuri de strategie, în timp ce al doilea episod, pe care îl puteţi viziona un pic mai jos, oferă detalii despre noutăţile pe care Humankind le va aduce în privinţa implementării terenului şi formelor de relief pe care se va desfăşura acţiunea.

 

 

Humankind este un titlu de strategie realizat în stilul seriei Civilization, în care jucătorii vor fi nevoiţi să conducă, din nou, destinele unor civilizatii de a căror supravieţuire depinde soarta rasei umane.

 

Humankind este realizat pentru PC, urmând să fie publicat de SEGA în cursul anului 2020.

 

 

go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.