Jump to content

Zinedine Zidane l-a identificat pe "cel mai bun antrenor din lume": "Am învățat multe de la el în 2015"


E U S E B I U
 Share

Recommended Posts

Zinedine Zidane l-a ridicat în slăvi pe fostul său rival din Primera Division, Pep Guardiola, înaintea partidei dintre Real Madrid și Manchester City, care va fi în direct de Digi Sport 1 miercuri, de la ora 22:00.

i17d6uq.jpg

"Este cel mai bun antrenor din lume, a demonstrat deja asta mai întâi la Barcelona, apoi la Bayern și acum la City. Aceasta este opinia mea", a declarat antrenorul "galacticilor".

 

Zinedine Zidane și Pep Guardiola, foști rivali în El Clasico Guardiola i-a întors laudele lui "Zizou".

 

"Zidane este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie. Am visat să joc alături de el, însă nu s-a întâmplat niciodată", a afirmat managerul lui City.

 

Zidane și-a amintit că l-a vizitat pe Guardiola în 2015 la Bayern, în momentul în care era antrenorul echipei secunde a madrilenilor, Castilla.

 

"Ne-a inspirat pe toți cu ceea ce a făcut. Ne motivează mai mult, însă nu ne sperie să jucăm împotriva lui Guardiola sau echipelor lui. Am petrecut câteva zile împreună, am vorbit despre metodele lui de antrenament și cum își conduce echipa. A fost foarte interesant", a spus francezul.

 

Sursa: digisport.ro

Edited by South Eusebiu
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.