Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Napoli - Barcelona | Victorie categorică a catalanilor în ultima întâlnire directă


E U S E B I U
 Share

Recommended Posts

Napoli și Barcelona se vor duela în faza optimilor de finală din Champions League, iar primul meci al dublei manșe va avea loc în Italia.

qV78QfD.jpg

Cele două formații traversează perioade foarte bune. Fiecare dintre ele a obținut șapte victorii și trei eșecuri în ultimele 10 partide din toate competițiile.

 

Napoli și Barcelona, chinuite de accidentări:

Pentru Napoli nu vor putea evolua Koulibaly, Llorente și Malcuit, din cauza accidentărilor, dar sunt incerți pentru această partidă și Hysaj și Milik.

 

Și formația catalană este chinuită de problemele fizice. Jordi Alba, Dembele, Sergi Roberto și Luis Suarez nu își vor putea ajuta echipa în încercarea de a ajunge din nou în sferturile de finală.

 

Napoli și Barcelona s-au întâlnit ultima dată într-un meci amical, în vara anului trecut, partidă care s-a terminat cu victoria categorică a catalanilor, scor 4-0.

 

Napoli - Barcelona, 22:00, Digi Sport 1 | Echipe probabile: 

Napoli: Meret - Di Lorenzo, Manolas, Maksimovic, Mario Rui - Fabian, Demme, Zielinski - Callejon, Mertens, Insigne

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Firpo - De Jong, Busquets, Arthur - Messi, Griezmann, Vidal

Jucătorii Barcelonei, testaţi cu termometrul Napoli - Barcelona, în optimile Ligii Campionilor, se va disputa diseară, de la ora 22:00, şi va fi în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro. De asemenea, partida poate fi urmărită şi în aplicaţia Digi Online.

 

În Italia, numărul morţilor determinat de coronavirus ajunsese la 6 luni seară, iar mai multe oraşe au fost băgate în carantină. Este motivul pentru care pe aeroportul Capodichino a fost aplicată această măsură tuturor, inclusiv spaniolilor.

 

Lombardia este regiunea cea mai afectată, iar guvernul şi autorităţile locale au decis carantina pentru mai multe oraşe, au fost anulate evenimente sportive, inclusiv din Serie A, iar unele dintre ele, cum sunt Inter-Ludogorets şi Juventus-Inter se vor disputa cu porţile închise.

 

Sursa: digisport.ro

Edited by South Eusebiu
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.