Jump to content

Queen of the South (2016 - )


Ailime
 Share

Recommended Posts

Titlul serialului: Queen of the South

Anii producţiei: 2016

Genul serialului: actiune

Număr sezoane şi episoade: 4 sezoane si sunt 53 de episoade

Durata episoadelor: 42 min

Scurtă descriere: Teresa este fortata sa lucreze pentru un cartel care i-a ucis recent iubitul, dar aceasta se bazeaza pe un prieten loial, abilitatile ei si un caiet misterios pentru a supravetui.

Recenzie personală: Mi-a placut enorm fiindca dovedeste mereu ca e o luptatoare, nu ii este frica de moarte chiar daca toti cei din jurul ei ii tradeaza increderea, aceasta de cele mai multe ori prefera sa o ia de la capat si de fiecare data cand revine, o face in forta.

Imagini pentru queen of the south

Link to comment
Share on other sites

Plin de suspans, scena în care Teresa şi-a salvat prietenul când era să facă accident de maşină + numeroasele scene în care Teresa a continuat să îşi susţină prietenul şi nu l-a lăsat la greu, foarte frumoasă şi bine gândită acţiunea, am fost impresionat de acest serial, unele scene au ajuns în inima mea, o apreciez foarte mult pe Teresa pentru tot ce a făcut pentru ei doi, finalul este cam trist, dar totul a fost super bine gândit. Felicitări pentru topic!

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, R a l u c a said:

Preferatul meu.?

Comentarii pot fi adăugate pentru a pune întrebări legate de serial sau pentru a împărtăşi propria experienţă, în caz că aţi văzut deja serialul. 

Preferatul tau, dar nu poti sa spui si de ce ?

 

Primesti 1 avertisment verbal.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.