Jump to content

România a realizat progrese limitate


dabro.pdf
 Share

Recommended Posts

Image result for România a realizat progrese limitate

 

Comisia a publicat rapoartele de ţară în care analizează principalele provocări socioeconomice cu care se confruntă fiecare stat membru. În cazul României, au fost realizate progrese limitate în ceea ce priveşte recomandările specifice de ţară.

 

Analiza din rapoartele de țară reflectă Strategia anuală privind creşterea durabil care a fost prezentată în decembrie 2019, axându-se pe durabilitatea competitivă cu scopul de a construi o economie în serviciul cetăţenilor şi benefică pentru planetă.

 

Rapoartele evaluează, de asemenea, pentru fiecare stat membru, cum au pus în aplicare Pilonul european al drepturilor sociale şi ce rezultate au obţinut în ceea ce priveşte tabloul de bord social care însoţeşte acest pilon. Rapoartele de ţară se axează pe patru dimensiuni: durabilitatea mediului, creşterea productivităţii, echitatea şi stabilitatea macroeconomică.

 

www.lexcafe.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.