Jump to content

Idei de vacanţă pentru cuplurile la început de drum


South Silviu.
 Share

Recommended Posts

Idei de vacanţă pentru cuplurile la început de drum

 

Indiferent dacă s-au cunoscut pe platforme online de dating sau în viaţa de zi cu zi, începutul relaţiei este foarte important, fiind momentul în care cei doi parteneri îşi dau seama de compatibilitatea dintre ei.

 

Specialiştii OnlineDatingErfahrungen.com propun mai multe idei de vacanţă care să ajute cuplurile să se cunoască în afara mediului lor şi spun că muntele este unul din cele mai potrivite. Dacă cei doi sunt aventuroşi şi le place să se plimbe, traseele montane îi pot ajuta să îşi dea seama cât de temerari sunt, cât de mult îşi doresc să se ajute reciproc şi cât de mult le place să petreacă timp împreună. Pasionaţii de alpinism pot, de exemplu, să testeze împreună urcatul pe stânci.

 

Pe de altă parte, vacanţele pe plajele însorite sunt magice şi pot oferi cuplurilor toată intimitatea de care au nevoie. Răsăriturile pe plajă, apusurile la malul mării şi luna ieşind din valuri sunt cele mai intense momente pe care cei doi nu ar trebui să le rateze. Ulterior, petrecerile pe plajă, înotul şi relaxarea pe şezlong şi micile discuţii îi vor ajuta să se apropie, să se cunoască mai bine şi să îşi dea seama dacă vor sau nu să rămână împreună.

 

Tipuri de vacanţe recomandate:

 

Vacanţele de tipul city break în oraşe precum Roma sau Paris sunt printre cele mai romatice pentru cuplurile care vor să se cunoască mai bine.

 

O discuţie la cafea în centrul Parisului şi plimbările nocturne pe străzile luminoase pot fi un bun prilej pentru ca cei doi să-şi creeze amintiti frumoase împreună. Pot afla multe unul despre celălalt, cum ar fi modul în care fiecare se comportă în prezenţa străinilor, modul în care comunică într-o limbă străină, cunoştinţele despre opere de artă, muzee sau alte interese comune care pot apropia doi oameni.

 

Pe de altă parte, şi o destinaţie exotică poate fi o alegere excelentă. Caraibe, de exemplu, este o destinaţie exotică şi plină de culoare în care cei doi se pot cunoaşte foarte bine. Dacă latura materială contează în relaţie, o astfel de destinaţie va fi edificatoare pentru persoana interesată de acest aspect.

 

O destinaţie luxuriantă poate fi pe placul celor mai sofisticaţi parteneri şi, ţinând cont de acest aspect, Dubai poate fi prima variantă pe listă. Fie că este vorba despre un concediu la cel mai scump hotel sau despre un pachet all inclusive, plimbări cu cămila prin deşert şi fotografii la mare înălţime, cu siguranţă o astfel de vacanţă este impresionantă.

 

Acestea sunt doar câteva exemple, dar în funcţie de dorinţele şi pasiunile cuplului, pot fi alese şi alte destinaţii de vacanţă relevante în care cei doi să se cunoască mai bine şi să-şi descopere interesele comune.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.