Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Windows 10 Insider Preview Build 19041.113


Recommended Posts

thumb-1920-641432.jpg

Salutare B-Zone! Windows, echipa Microsoft tocmai a lansat  20H1 Build 19041.113 (KB4540409) către Windows Insiders în inelul Slow. Această actualizare cumulativă include îmbunătățiri de calitate. Modificările cheie includ:

  • A fost rezolvata o problema care ar putea bloca redarea video de gestionare a drepturilor digitale (DRM) în aplicațiile care depind de Windows 8.0 sau versiunea PlayReady Store Framework pentru protecția conținutului.
  • A fost actualizata data drepturilor de autor pentru Windows 10, versiunea 2004 până în anul 2020.
  • A fost rezolvata o problemă care face ca pictograma Notepad să apară în meniul Start după dezinstalarea versiunii Feature-on-Demand (FOD) a Notepad.
  • A fost rezolvata o problemă care ar putea determina unele sisteme să nu mai răspundă la conectare, deoarece mai multe servicii de fond sunt găzduite în același proces de gazdă a serviciului.
  • A fost rezovata o problemă cu aplicația dvs. Telefon, care ar putea provoca copierea fișierelor PC mari (cum ar fi imaginile) pe anumite modele de telefon. Am rezolvat o problemă cu datele celulare pentru anumiți operatori de telefonie mobilă care ar putea împiedica conectivitatea pe Microsoft Surface Pro X.
  • A fost rezolvata o problemă care nu reușește să fixeze noua pictogramă Microsoft Edge în bara de activități după ce un utilizator instalează noul Microsoft Edge și creează un profil de utilizator nou pe dispozitiv.
  • A fost rezolvata o problemă care împiedică unii utilizatori să se înscrie, deoarece sesiunea de utilizator nu mai răspunde.

Sursa: Microsoft Blog

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.