Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Prinsă cu biletul de pariuri în mână, iubita unui fotbalist din Liga 1 a reacționat


uS DeviL
 Share

Recommended Posts

Prinsă cu biletul de pariuri în mână, iubita unui fotbalist din Liga 1 a reacționat: „Meciurile n-au treabă cu Liga 1. Nimeni n-ar juca ce am pus eu”

 

UPDATE| Prinsă cu biletul de pariuri în mână, iubita unui fotbalist din Liga 1 a reacționat: „Meciurile n-au treabă cu Liga 1. Nimeni n-ar juca ce am pus eu” FOTO

 

 

Ovidiu Bic, fotbalistul aflat sub contract cu Universitatea Craiova și care a fost împrumutat până la finalul sezonului 2019 – 2020 la Chindia Târgoviște, are o iubită pasionată de pariurile sportive.

 

Roxana, tânăra care trăiește o poveste de iubire cu Ovidiu Bic de mai mulți ani, a vrut să facă un ban în plus de cheltuială și a decis să își încerce norocul la pariurile sportive. Astfel, aceasta a mers la o agenție terestră și a pus un bilet pe care spera să-l câștige, iar apoi l-a postat pe o rețea de socializare.

 

Roxana, iubita lui Bic, a reacționat pentru ProSport în urma apariției acestei știri: „Am avut o întâlnire cu niște prietene în Mediaș și nu avem treabă cu pariurile. Ne-am prostit și am pus un bilet cu meciuri ce nu au nicio treabă cu Liga 1. Și oricine se uită la ce meciuri erau, își dă seama că a fost mai mult un bilet pamflet. Cine cunoaște fotbal și pariuri probabil își dă seama că nu ar juca niciodată ce am pus noi acolo. Până și miza era de 1 leu. Nu am obiceiul să pun la pariuri, iar Ovidiu nici atât! El nu ar face niciodată așa ceva. Chiar nu vreau să-i pătez numele cu așa ceva. El a muncit mereu din greu și este un băiat serios, nu are de ce lumea să facă atâta caz dintr-o întâmplare ca asta. El habar n-a avut de biletul ăsta”.

 

 

Roxana, iubita unui fotbalist din Liga 1, pasionată de pariuri sportive

Roxana a mizat pe meciurile jucate de echipele din Premier League și La Liga, dar a ales să joace simplu și a greșit din prima, toate acestea deoarece a fost sigură că Leicester va câștiga duelul cu Norwich, dar partida s-a terminat cu victoria echipe de pe ultimul loc în clasamentul din Premier League. Celelalte meciuri de pe biletul Roxanei se joacă azi. Iubita lui Bic a mers pe mâna unor echipe precum Brighton, Newcastle, Chelsea, West Ham, PSG, Liverpool, Metz, Rennes, Monaco și Brest.

 

 

88253642_1045937429109971_38806372856281

Biletul Roxanei, iubita lui Ovidiu Bic

 

Iată meciurile de pe biletul iubitei lui Bic:

  • Nimes – Marseille 2 (meciul s-a jucat vineri și a fost câștigat de oaspeți cu 3-2)
  • Norwich – Leicester 2 (meciul s-a jucat vineri și a fost câștigat de gazde cu 1-0)
  • Brighton – Crystal Palace 1
  • Newcastle – Burnley 1
  • Bournemouth – Chelsea 2
  • West Ham – Southampton 1
  • PSG – Dijon 1
  • Watford – Liverpool 2
  • Amiens – Metz 2
  • Toulouse – Rennes 2
  • Monaco – Stade de Reims 1
  • Brest – Angers 1

Roxana-iubita-unui-fotbalist-din-Liga-1-

Roxana și Ovidiu Bic, fotbalistul cedat sub formă de împrumut de Universitatea Craiova la Chindia Târgoviște

 

Mihai Voduț a fost suspendat doi ani pentru pariuri

Ovidiu Bic a fost coleg la Chindia Târgoviște cu Mihai Voduț, fotbalistul care a fost suspendat doi ani de Comisia de Disciplină din cadrul FRF pentru că a pariat pe meciurile din Liga 1 în perioada când se afla sub contract cu FC Viitorul. Mai mult, atacantul a fost amendat cu 300.000 de lei. Faptul că Mihai Voduț era pasionat de pariurile sportive a fost făcut public de fosta lui iubită, cea care a dat presei mai multe discuții purtate cu acesta în timpul relației pe care o aveau.

 

 

Sursa: prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.