Jump to content

Cum arată şi cât costă cel mai nou gadget Xiaomi. Nu, nu este un telefon sau orice alt dispozitiv la care te-ai gândi!


South Silviu.
 Share

Recommended Posts

scaun-xioami-youpin-descoperaaa.png?width=618&height=361

 

Xiaomi a lansat un scaun de masaj care poate fi folosit şi atunci când este sprijinit de un perete.

 

La nivel mondial, dar şi în România, Xiaomi este recunoscut pentru telefoanele pe care le produce, unii dintre noi sunt familiari cu aplicaţii mobile sau chiar cu laptop-urile pe care le produce.

 

Totuşi, gama de produse a Xiaomi este mult mai largă, iar uneori pot fi cu adevărat suprinzătoare, vorbim aici de Xiaomi Momoda, un scaun de masaj care este comercializat pentru preţul de 572 dolari, notează Gizmo China.

 

Lansarea acestui scaun a avut loc recent, 17 februarie 2020, Xiaomi explicând faptul că acest scaun de masaj are dimensiuni reduse şi că poate fi folosit şi atunci când este sprijinit de un perete. Producătorul chinez susţine că acesta este primul scaun a cărui utilizare nu este limitată de contactul cu pereţii.

 

 

Designul acestui scaun este unul simplificat, cotierele curbate permiţând oamenilor de toate formele şi dimensiunile să se aşeze. Scaunul vine echipat cu trei părţi individuale care masează utilizatorul care se aşeză, aceste părţi pot fi ajutate în funcţie de mărimea şi nevoile celor care îl folosesc. Motoarele care controlează aceste părţi pot asigura mişcări tridimensionale care urcă, coboară, stânga, dreapta şi în diagonală.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tendoi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.