Jump to content

bug sistem weapons


iLDuce

Recommended Posts

Nick-ul tau: iLDuce
Server: RPG1
Descrierea bugului: în urma update-ului, în care killerfish a modificat sistemul care înregistrează câte gloanțe are fiecare jucător pentru a repara bugul de la OG LOC,  comanda /weapons, folosită de un admin, arată aceleasi gloanțe, fără ca ele să se schimbe dacă tragi, evident am luat și eu ban pe chestia asta
Screenshot(s): 

edit: s-ar putea să fie și desync, nu știu

Link to comment
Share on other sites

Nu ai desync. Dacă ai fi avut, nu-ți scădea HP-ul când trăgea NPC-ul în tine și nici tu la rândul tău nu puteai să-l omori.

 

Înainte de update jucătorii puteau folosi liniștiți coduri de arme care să modifice numărul de gloanțe. Din acest motiv înainte de update nu avea lumea cum să te prindă, doar dacă nu cumva dădea vreun admin din greșeală /weapons pe tine de mai multe ori și să vadă că ai gloanțe constante sau îți cresc fără ca efectiv să le cumperi de undeva. Știu vreo câțiva jucători care foloseau asta, tocmai pe motiv că știau că era greu să fie prinși. Ei bine, am făcut update :)

 

Nu cunoaștem nicio situație în joc să-ți rămână blocat numărul de gloanțe. E o funcție nativă a jocului scăzutul gloanțelor, deci nu ar trebui să se blocheze în vreo situație. Mai mult, dacă era bug, l-ar fi avut majoritatea jucătorilor, nu câte un rătăcit pe ici, pe colo. Așadar concluzia noastră e că ai folosit coduri.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.