Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Marele Premiu de Motociclism al Thailandei, amânat din cauza epidemiei COVID-19


Kenobi
 Share

Recommended Posts

jack-miller-afp.jpg?width=560

 

Marele Premiu de Motociclism al Thailandei, a doua etapă a Campionatului Mondial de MotoGP, a fost amânat din cauza coronavirusului, scrie Ansa.

 

Marele Premiu era programat pentru 22 martie, dar a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus, a anunţat vicepremierul thailandez Anutin Charnvirakul.

 

„Trebuie să ne concentrăm mai întâi pe pandemie. Trebuie să amânăm cursa până la o nouă notificare. Este în interesul ţării şi al participanţilor", a spus Anutin, care este şi ministru al Sănătăţii.

 

Anunţul vine a doua zi după anularea Qatar GP, prima cursă a sezonului. Reuters anunţa că Marele Premiu al Qatarului, prima etapă a Campionatului Mondial de MotoGP, a fost anulat din cauza restricţiilor de circulaţie impuse celor din Italia.

 

Mai multe alte evenimente sportive au fost deja anulate sau amânate din cauza Covid-19, inclusiv Marele Premiu Chinezesc de Formula 1.

 

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, care a avut şi febră dengue, a murit din cauza infectării cu noul coronavirus în Thailanda. Acesta este primul deces din Thailanda cauzat de infecţia cu COVID-19, au declarat, duminică, oficialii tailandezi, potrivit Reuters.

 

Începând cu luna ianuarie, Thailanda a înregistrat 42 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, 30 din cele în curs de recuperare şi 11 încă tratate în spitale, potrivit departamentului.

 

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.