Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

"În România mi se pare panică mai mare decât în Italia". Surpriză pe aeroportul Henri Coandă la revenirea sportivilor


.Lizard
 Share

Recommended Posts

"În România mi se pare panică mai mare decât în Italia". Surpriză pe aeroportul Henri Coandă la revenirea sportivilor

 

 

Pugilistul Robert Jitaru, întors din Italia, marţi seara, de la pregătire alături de alţi componenţi ai lotului naţional de box, a declarat pe Aeroportul Henri Coandă, în mod surprinzător, că i s-a părut că panica faţă de infectarea cu coronavirus în România este mai mare decât în Italia!

 

sosire box 2

 

 

Jitaru este una dintre speranţele României pentru Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo. Din cauza epidemiei nu este exclus însă ca Olimpiadă să fie mutată din capitala Japoniei, iar printre variantele vehiculate sunt Londra şi Moscova. O decizie încă nu a fost luată.

 

 

Robert Jitaru: "Panică mai mare mi s-a părut în România, nu în Italia"

 

 

"Ne-am întors ca să fim siguri că nu e nicio problemă, că vom putea continua în ţară pregătirea cât se poate de bine. În Italia nu au fost nicio panică din partea nimănui, a fost totul calm. Mai mult în ţară mi s-a părut că e panică, acolo a fost totul OK. Acolo a fost totul liniştit.

 

 

Am încercat să venim cât mai repede cu putinţă, ca să nu fie nicio problemă. Familiile probabil că şi-au făcut probleme, dar noi am încercat să îi liniştim", a declarat Jitaru la sosirea în ţară.

 

 

Sportivul este încrezător în ceea ce priveşte şansele sale de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo: "Ne dorim să ne calificăm, cu siguranţă, pentru asta muncim. Sunt sigur că totul va fi bine".

 

 

O delegaţie formată din 8 pugilişti a sosit marţi seara în ţară din Italia, unde au participat la un turneu de pregătire alături de boxeri din alte 11 ţări în vederea turneelor de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Turneul de pregătire, care a avut loc în localitatea Assisi, din Regiunea Umbria, ar fi trebuit să se desfăşoare până vineri, dar din cauza înmulţirii cazurilor de îmbolnăviri cu coronavirus, delegaţiile au părăsit mai repede Italia.

 

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.