Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Noua versiune de AMD Radeon Software Adrenalin 2020 repara din problemele seriei RX5000


Recommended Posts

AMD Radeon Software Adrenalin 2020 Edition

 

AMD a intampinat recent cateva probleme legate de driverele placilor video din seria RX 5000. Pentru a remedia situatia, echipa Radeon a lansat astazi un driver beta. Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.2.2 a fost dezvoltat special pentru a aborda o serie de probleme raportate de comunitatea de gameri.

 

„Vom continua sa colaboram indeaproape cu comunitatea pentru a aborda orice probleme nerezolvate si pentru a oferi cele mai bune experiente posibile pentru gamerii Radeon. Vom impartasi mai multe actualizari atunci cand sunt disponibile.”

 

Printre problemele remediate de noua versiune de Radeon Software Adrenalin 2020 Edition se numara:

 

  • Efectuarea unui switch de sarcini intre unele functii activate ale software-ului Radeon cu unele aplicatii terte ajutate de accelerare hardware puteau cauza o blocare a sistemului sau un „black screen”.
  • S-au facut imbunatatiri care permit un control mai bun al ventilatorului la placile video din seria Radeon RX 5700.
  • Rezolvarea unei erori care putea duce la aparitia unui black screen atunci cand se efectua comutarea HDR in Battlefield 5
  • Unele clipuri video redate in Chrome puteau duce la un black screen la utilizatorii de placi video din seria RX 5000, atunci cand era acivata acceleratia hardware.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.