Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Intel confirmă că 10nm nu e cine știe ce


Recommended Posts

Intel Header Image

 

De ceva timp tot umblă vorba că procesul de producție pe 10 nanometri al celor de la Intel nu este tocmai grozav. Că din cauza sa nu prea vom avea parte de procesoare cu adevărat noi pentru încă vreun an și ceva, fiind limitați tot la încă o revizie de Skylake, dar măcar una cu mai multe nuclee.

 

Zilele trecute Intel a venit să cam confirme aceste zvonuri. În cadrul evenimentului Morgan Stanley Analyst Conference, George Davis (Chief Financial Officer al companiei) a declarat că procesul pe 10 nanometri nu este tocmai cel mai bun pe care l-a făcut vreodată Intel. Că va fi mai puțin productiv ca cel de 14 nanometri și ca cel de 22 de nanometri. Însă a ținut să pomenească posibilitatea ca procesul de 7 nanometri să fie mai în linie cu ceea ce se așteaptă lumea să vadă de la un astfel de salt tehnologic. Procesul există mai mult pentru că trebuie să existe un pas intermediar între ce a fost și ce va fi.

 

Deocamdată singurele procesoare Intel pe 10 nanometri sunt cele pentru laptop, care deși sunt bunicele la partea grafică, nu prea au pus lumea pe jar. Cel puțin nu în contextul în care vom avea în curând parte de modele de laptop cu Zen 2.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.