Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

VIDEO Casa de Papel, sezonul 4: iată ce-ți promite Netflix încă din trailer


South Silviu.
 Share

Recommended Posts

VIDEO Casa de Papel, sezonul 4: iată ce-ți promite Netflix încă din trailer

 

Casa de Papel e unul dintre serialele cu care Netflix a dat lovitura. Anul trecut, ai avut sezonul 3. Și, grație succesului avut, evident că a urmat și sezonul 4.

 

Casa de Papel e un serial pe care Netflix l-a cumpărat de la o casă de producție din Spania și l-a adus pe platforma sa de streaming.  A văzut că a avut un succes nesperate, așa că americanii au decis să producă ei următoarele sezoane.

 

Serialul a apărut în decembrie 2017, iar a doua parte a venit destul de repede, în aprilie 2018. Anul trecut, ai avut parte de sezonul al treilea, care s-a terminat așa cum ar fi trebuit încât să știi că urmează și a patra parte. Sezonul 3 a avut un succes imens: peste 34 de milioane de conturi au urmărit sezonul trei din serial. Și se întâmpla acest lucru în doar o săptămână.

 

La Casa de Papel a depășit toate recordurile și a ajuns să fie cel mai urmărit serial de pe platforma de streaming într-o altă limbă decât engleză.

 

Iată la ce trebuie să te aștepti în sezonul 4., care va apărea pe 3 aprilie.

 

La Casa de Papel, primul trailer al sezonului 4

 

Netflix a publicat primul trailer al noii serii.  Dacă mai ții minte, în ltimul episod din sezonul 3 nu prea știai ce s-a întâmplat, de fapt. Nu știi care va fi, de fapt, soarta găștii coordonate de Profesor.

 

După cum îți poți da seama din trailer, în sezonul 4 apar și personaje noi, iar lucrurile iau o altă turnură decât cea la care te așteptai.

 

 

Povestea primelor sezoane din Casa de Papel pornește de la celebrul jaf de la Imprimeria Națională a Băncii Spaniei, clădirea în care se tipăresc euro.

 

Întregul plan a fost gândit de un personaj pe care îl știm doar sub numele de Profesorul, interpretat de Alvaro Morte. După ce a recrutat opt oameni și le-a explicat planul, cei opt se închid în

imprimerie pe parcursul a 11 zile cu 67 de ostateci, cu scopul de a imprima 2,4 miliarde de euro care nu pot fi urmăriți. În mod previizbil, jaful este cel mai mare din istorie.

 

Apoi, în al treilea sezon, ai văzut că din gașcă au dispărut unii și s-au alăturat alții.

 

La Casa de Papel e denumit în engleză Money Heist.

 

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.