Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Facultatea de Medicină din Sibiu a decis ca studenții să nu mai facă practică în spitale


South Silviu.
 Share

Recommended Posts

Universitatea-Lucian-Blaga-din-Sibiu-Fot
Studenţii Facultăţii de Medicină din Sibiu nu mai fac practică în spitalele din municipiu, începând de luni, a anunţat Universitatea “Lucian Blaga”, relatează Agerpres. Măsura a fost luată până la finalul lunii martie. Activitatea didactică desfăşurată în alte spaţii decât spitale “se va desfăşura conform orarului”, a mai decis Universitatea.
  • Este a patra facultate de medicină care ia măsuri de restrângere a activităților cu studenții, din cauza noului coronavirus. Și Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, și Universitatea Carol Davila din București, precum și Universitatea Victor Babeș din Timișoara au suspendat anumite cursuri.

 

Decanul Facultăţii de Medicină din Sibiu, Gabriela Boţa, a declarat că “având în vedere situaţia epidemiologică privind infecţia cu COVID-19 şi Hotărârea nr. 6 din 06.03.2020 a Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, se suspendă în totalitate activitatea didactică a studenţilor din spitalele în care ne desfăşurăm activitatea, până la data de 31 martie 2020. Activitatea didactică desfăşurată în alte spaţii decât spitalele partenere se va desfăşura conform orarului. Toate informaţiile referitoare la desfăşurarea procesului didactic vor fi transmise studenţilor prin şefii de an”.

 

Rectorul Universității Lucian Blaga din Sibiu, Sorin Radu, a anunțat că “în acest moment situaţia la nivelul oraşului şi, implicit, a universităţii nu impune măsuri extreme, ci doar de prevenţie. Suntem în permanent contact cu autorităţile şi vom adapta măsurile în funcţie de deciziile ce se vor lua la nivel naţional“.

 

 

 

 

Sursa

Edited by South Silviu.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.