Jump to content

Sugestii - Editia 3


 Share

Recommended Posts

ro32.png

 

În această secțiune se vor posta sugestiile voastre pentru serverele de sa-mp.

 

Cum funcționează secțiunea?


Va exista un singur topic deschis la un moment dat în care orice membru cu minim 50 de posturi va putea face o sugestie.

Sugestiile pot fi votate pe urmă pozitiv sau negativ folosind sistemul de reputație/reacții.

Cele mai votate vom să încercăm pe cât posibil să le includem în cele mai noi update-uri.

 

Reguli:

  • sugestiile care nu sunt rezonabile din punct de vedere administrativ precum „toți jucătorii să primească gold moca” nu vor fi implementate indiferent câtă reputație pozitivă primesc.
  • sugestiile făcute la mișto sau care au un conținut inadecvat vor fi ascunse/șterse iar utilizatorii sancționați cu warn/suspend.
  • topicul de sugestii nu este unul de discuții, dezbateri, dat cu părerea; posturile de genul vor fi ascunse/șterse iar utilizatorii sancționați cu warn/suspend.
  • încercați pe cât posibil să nu repetați sugestii deja făcute de alții, aceste posturi vor fi ascunse/șterse iar utilizatorii sancționați cu warn/suspend dacă continuă să facă acest lucru.
  • stafful va monitoriza sugestiile făcute și le va implementa pe cele care consideră că merită implementate dintre cele mai votate, fără a oferi un răspuns fiecărui utilizator în parte pentru sugestia pe care a făcut-o.
  • pentru a încerca să implementăm mereu cele mai curente și mai dorite sugestii vor exista mai multe ediții a topicului cu sugestii; ex: ținem topicul Ediția 1 deschis timp de-o săptămână pentru a putea sugera și vota, după care îl închidem și implementăm sugestiile dorite; după un timp deschidem topicul Ediția 2 și tot așa.

 

Sfat important: Pentru o mai mare șansă ca sugestia voastră să fie acceptată încercați să nu scrieți 100 de sugestii într-o postare deoarece jucătorii nu o să vă voteze.

 

uk32.png

 

In this section you can post your sa-mp related suggestions.

 

How does the section work?


There will be one open topic at a given time in which any member with at least 50 posts can make a suggestion.

Suggestions can be voted using the positive or negative reputation/reaction system.

The most voted suggestions we will try as best as possible to include them in the newest updates.

 

Rules:

  • unreasonable suggestions from an administrative points of view as „ass players get free gold” will not get implemented no matter how much positive reputation they get.
  • suggestions made out of mockery or with inappropriate content will be hidden/deleted and the user punished with warn/suspend.
  • the suggestion topic is not a discussion one, a debate one, to tell your opinion; such posts will be hidden/deleted and the user punished with warn/suspend.
  • try as best as possible not to repeat suggestions already made by others, these posts will get hidden/deleted and the users punished with warn/suspend if they continue to do so.
  • the staff will monitor the suggestions and will implement those that it considers best from the most voted, without offering an answer to each individual player that made a suggestion.
  • to try to always implement the most current and wanted suggestions we will make multiple editions for the suggestion topic; ex: we keep the Edition 1 topic opened for a keep so you can suggest and vote, after which we close it and implement the wanted suggestions; after that we open Edition 2 and so on.

 

Important advice: For a higher chance of your suggestion getting accepted it is indicated not to write 100 suggestions in the same post because players won't vote for you.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton pinned this topic

@ROBBEN ToV Imi place idea, si eu sunt de acord cu asta.

-La clan ar mai trebui adaugat motivul pentru care iei rank up, down, clan warn, clear clan warn, demitere. 
-Sa se mai adauge inca un turf pentru clan warn, deoarece pe rpg2 si pe rpg1 sunt multe clanuri cu nivel 10+, si doar un turf. Presupun ca multe clanuri vor sa joace la clan war, dar nu pot ca este un singur turf.
- Sa se adauge cat si pe website si pe joc cate zile totale are in clan, si de la ultima promovare.

revin cu edit daca mai am idei.

Link to comment
Share on other sites

Salutare baieti, am si eu niste propuneri tot penteu clan. 

 

 

1. Spre exemplu, anul trecut mi s au furat 10.000 de gold din clan. Pentru a combate acest furt, propun sa se bage un pin la clan, pe care sa l stie doar liderul. Asta nu inseamna acuma ca daca un membru ghiceste pinu, sa poata sa ia gold. Nu, acest pin sa fie doar la lider, pe care sa l  stie doar liderul si sa l poata accesa doar lideul. La fel si pentru materiale, drugs si bani.

Repet, doar liderul. Mie mi s a furat clanu' in vara(nu stau sa dau detalii). Vreau doar sa zic ca daca era acest pin, nu mi se mai furau 10k gold, 21kg drugs bani si altele.

 

2. Clan war sambata si duminica   cate 2 ore, ca pana la urm nu sunt obligatorii si nu ar face nimic rau. Din contra, consider ca ar creste activitatea serverului.

 

 

3. Sa se mai bage niste nivele la clan. Eu personal la VIP am lvl 20 de anu' trecut. Acum ce fac? SAUU

spse exemplu daca castigi clan wars si ai deja lvl 20 sa fie rasplatit cu gold clanul respectiv(sa i intre in seif)

 

Mai am o gramada de idei faine, revin   cu edit ca sunt pe tel

Link to comment
Share on other sites

1. Modificarea reguli "Jucătorii care nu au minim 5 ore jucate în ultimele 2 luni de joc riscă pierderea casei sau a bizului deținut (fără vehicule)."  De la 5 ore pe 2 luni sa se puna 10 ore pe luna.

2. Cand un jucator primeste ban(pentru o perioada de minim 30 de zile) sa i se confiste din avere 50%, chiar daca acesta isi cumpara unban cu gold.

3. Adaugarea de o noua factiune de tip race( ceea ce nu se va intampla niciodata, dar inca sper)

4. Posibilitatea de a avea un history pe casa/biz ( asa cum avem la masini nr de zile sa avem si la case/bizuri+ un history cine a detinut-o)

 

Link to comment
Share on other sites

Sugestie pentru clanuri:

Sa fie adaugate noi comenzi precum cea de a transfera gold unui membru dar sa fie valabile si pentru mats sau drugs , de ce nu chiar bani din seiful clanului.

Mai exact precum exista si comanda /clangoldwithdraw [ID] [Suma] , sa existe pentru celelalte caracteristici ale clanului , cum ar fi: /clanmatswithdraw ID Suma

Care va acorda un număr de materiale unui anumit membru. 

Sau /clanmaterialswithdraw ID Suma. S.a.m.d

 

Edited by Leon.
Link to comment
Share on other sites

Adaugarea unui sistem de pariuri pe server cu meciurile din viata reala. De exemplu, de vineri pana duminica seara pe cele mai puternice campionate din Europa ( Premier League, La Liga, Ligue 1, Seria A, Bundesliga si Liga 1). Meciurile sa fie selectate dupa intensitatea lor, gen "derby-urile" din acel campionat ( exemplu Bayern - Dortmund / Real Madrid - Barcelona / Lyon - Marseille) . Maxim 7 meciuri pe zi, in total pe 3 zile sa avem 20 de meciuri din campionatele specificate mai sus. In cursul saptamanii sa se aleaga meciurile din Champions League si Europa League. Metode de pariere: 

- Minim 5 meciuri pe bilet cu miza intre 1.000$ si 20.000$.

- Meciurile sa aibe cotele de pe un site de pariuri ( flashscore / betfair etc.).

- Cota minima de pe bilet sa fie de 5.00 si maxim de 25.00 pentru a nu strica economia server-ului. 

- Doar un bilet per cont.

- Minim level 15 si 150 de ore jucate pentru a putea juca la pariuri ( evitarea de a pune mai multe bilete de pe conturi secundare ). Aici se poate discuta intre staff daca se stabileste sau nu un level minim.

- Sa se poata combina meciurile de vineri pana duminica pe acelasi bilet. 

Comanda pentru a vedea biletul - /mybet 

Comanda pentru a vedea meciurile - /matches

Comanda pentru a vedea biletele pierdute - /bethistory

La acest sistem se poate crea un biz special, unde ne putem aduna si a face biletul de pariuri.

Edited by KiNNd3R
Link to comment
Share on other sites

1.Ca o alta sugestie pentru clanuri, ar fii o idee de a putea adauga la rank up un mesaj, ca la factiuni.

2. Adaugarea de noi interioare, asta fiind destul de usor existand interioare din singelplayer nefolosite si foarte usor de gasit / folosit.

3. Noi minigame-uri, ca pariurile de cai (existand in joc) cat si de fotbal si biliard. Acestea pot fii amplasate in baruri, sporind productia lor.

4. Noi skinuri de tip platinum / silver / bronz, existand multe alte disponibile din singelplayer beta.

5. Adaugarea altor accesori, existand multe modele.

Edited by SuperMario2121
Link to comment
Share on other sites

1.Propun sa poti baga sau sa scoti chestii din port-bagajul masinii

2. Ajustarea economiei (MAI MICA, NU DIN CE IN CE MAI MARE CA E NASPA CU SUME MARI)

3. Sa poti baga motiv la clan rank up, down, demitere si chestii

 

Link to comment
Share on other sites

Sugestia 1: La sistemul de solo rob, atunci cand dai fail sa iti ia doar 5puncte in loc de 10 si cand reusesti doar 10 puncte in loc de 15.

Motiv: oricum nu primesti o suma extraordinara de bani iar acel circuit se misca super dubios(mai exact are frame dropuri) si de cele mai multe ori nu il faci si pierzi 10 puncte aiurea.

 

Sugestia 2: Atunci cand vinzi o masina din /crate la Dealership sa primesti 40% din valoarea cutii in mission points, de exemplu 1 crate costa 200mp, la orice vehicul din acel crate pe care il vinzi la DS sa primesti 90 mp inapoi, fie ca ai cumparat cutia cu gold sau mp, sau ar fi ok ca in cazul in care cumperi cu gold sa primesti gold-ul inapoi(ramane la alegerea voastra).

Motiv: De cele mai multe ori cumperi cate 5-10 cutii si iti pica aceleasi masini sau masini pe care nu le vei folosii niciodata si sunt efectiv degeaba, le arunci la ds doar ca sa-ti eliberezi un slot. Daca ai primii ceva in schimb ai fi mult mai motivat sa investesti din nou si din nou intr-un crate/slot pentru a colectiona toate vehiculele de la cel mai valoros la cel mai ieftin.

 

Sugestia 3: Un sistem de dancing care se va desfasura in toate bizz-urile de tip club(Alhambra, Jizzy etc) iar acesta va functiona astfel:

 

2 playeri vor folosii o comanda de genul /dancerequest id/nume si suma(o alegeti voi max/min) iar acestia vor avea o tabela de scor langa ei si un anume timp iar cine acumuleaza cel mai mare scor in timpul respectiv castiga suma pusa la bataie. Cum dansezi mai exact si cum faci puncte pentru a castiga? Ei bine sistemul ar trebuii sa fie asemanator cu cel din misiunea Og Loc, te folosesti de niste sageti pentru a dansa si primesti puncte pe masura ce te misti coform directii sagetilor care apar pe ecran.

Motiv: Ceva inedit, mult mai interesant si mai competitiv decat jucatul de poker si de ce nu atractiv pentru foarte multi jucatori care sunt familiarizati cu acest Game Mode dupa Story Mode. 

 

Sugestia 4: Adaugarea unei arene de tip Sumo, un biz nou mai exact, aceasta are acelasi scop de a diversifica activitatea pe acest server si de a o face mult mai interactiva si placuta. Vor fi anumite harti custom facute de niste scripteri cu imaginatie iar ideea este urmatoarea: 2-4-6-8 poate chiar 10(depinde de harta) playeri sunt pe o cladire destul de ingusta in anumite tipuri de masini iar ei se vor impinge intre ei pana ramane 1 singur. Probabil multi dintre voi stiti deja de acest Game Mode dupa GTA Online, in cazul in care nu am sa va las un clip: 

 

 

In orice caz hartile nu trebuie facute cu ataaat de multa imaginatie si atat de mori...este de ajuns un loc cum e OZN-ul de pe Vinewood sa se bata 4 masini si... distractia va fi la ordinea zilei :))

Motiv: Ceva nou in lumea samp-ului si foarte distractiv.

 

Sugestia 5: Rework la jobul Arms Dealer si Drugs Dealer ! joburile de genul in care trebuie sa te duci DOAR din punctul A in punctul B sunt super monotone si nu te atrag in niciun fel. Propun ca la Arms Dealer sa iti poti procura materiale facand un anume tip de activitate si sa fii platit pentru cat de mult produci, sa colectezi anumite materiale (in cazul jobului Arms) si ingrediente(in cazul jobului Drugs) pe care sistemul respectiv sa te puna sa le iei din anumite locuri random de pe mapa. 

Pe fiecare "material" sau "ingredient" colectat primesti o suma de bani, vor fi 10 materiale/ingrediente din care 5 sunt obligatoriu de colectat. Dupa ce ai strans minimul de materiale/ingrediente vei putea incepe asamblarea armelor(in cazul jobului Arms Dealer) si prepararea Drogurilor(in cazul jobului Drugs Dealer). Acestea vor avea un timp de "PREGATIRE PENTRU LIVRARE" de o ora(skill 1), 2 ore (skill 2), 3 ore (skill 3), 4 ore (skill 4), 5 ore (skill 5). Dupa ce acestea sunt "PREGATITE DE LIVRARE" vor trebuii sa fie livrate la "cumparator". Dupa ce player-ul respectiv isi incarca marfa in masina acesta va primi un anumit nivel de wanted(fara drept de predare) iar acesta trebuie sa livreze marfa inainte de a fi prins pentru a putea colecta banii si mai apoi sa aiba sansa de a scapa si de politie. Cum anume va scapa de politie? Ei bine dupa ce livreaza marfa, acesta trebuie sa ajunga la o barca parcata undeva la granita dintre orase, apoi sa mearga cu ea in checkpoint pentru a scapa de politie.

 

Vis-a-vis de suma de bani pe care o veti primii... nu sunt in masura sa decid chestia asta dar pot exemplifica:

 

Skill 1: $1.000 pe ingredient iar la efectuarea livrarii vei primii o suma de $50.000(timp de pregatire pentru livrare: 1 ora)

Skill 2: $2.000 pe ingredient iar la efectuarea livrarii vei primii o suma de $60.000(timp de pregatire pentru livrare: 2 ore)

Skill 3: $3.000 pe ingredient iar la efectuarea livrarii vei primii o suma de $70.000(timp de pregatire pentru livrare: 3 ore)

Skill 4: $4.000 pe ingredient iar la efectuarea livrarii vei primii o suma de $80.000(timp de pregatire pentru livrare: 4 ore)

Skill 5: $5.000 pe ingredient iar la efectuarea livrarii vei primii o suma de $90.000 (timp de pregatire pentru livrare: 5 ore)

 

Bineinteles odata ce ai ajuns la Skill 5, vei putea sa-ti faci arme singur respectiv sa primesti o anumita cantitate de droguri pentru tine.

Motiv: Pur si simplu interesant si super atractiv pentru orice tip de player.

Revin cu edit daca e ceva.

Edited by SilenCe
add sugges 5
Link to comment
Share on other sites

- M-am gandit ca jucatorii care au facut parte din staff (lideri, admini, helperi) sa aiba la profil pe Website niste medalii, buline, triunghiuri sau prin orice vreti voi sa reprezentati acele functii. Spre exemplu... Medalie rosie pentru cei care au fost lideri, medalie albastra pentru admini si medalie verde pentru fosti helperi, iar daca le-a avut pe toate, functiile sa fie reprezentate de ceva mai sofisticat. Ceva simbolic, nu neaparat iesit prea mult in evidenta.

 

- Adaugarea unor noi skinuri platinum.

 

Link to comment
Share on other sites

Instructorii sa poata si ei oferi licenta de condus pe baza unui "Test drive" cu masina factiunii School Instructors bazat pe un anumit numar de minute si un HP minim ce trebuie mentinut similar testelor de licenta pt sailing si flying.

*Daca nu sunt instructori la datorie sa se poata da examenul la DMV, iar la inceput ca tutorial sa fie mereu tot cel clasic.

Edited by Silviuu
Link to comment
Share on other sites

1. Propun ca la sistemul de misiuni sa fie adaugat un timer, care sa porneasca in momentul in care ai intrat in misiune si se opreste cand 
o termini. Acest sistem o sa fie legat mai mult de website, unde o sa fie afisat un top la fiecare misiune in parte cu cei mai rapizi
jucatori. Dupa parerea mea zic ca o sa aduca o activitate mai mare la misiunile de pe server, dorinta unor playeri de a scoate cel mai bun timp

si un mini Anti-Cheat impotriva renumitilor jucatori care fac misiunile cu TP in absenta adminilor.
De asemenea sa fie adaugat si un estimated time, informativ sa vada jucatorii aproximativ cat dureaza misiunea respectiva. De exemplu
facem 5-6 admini misiunea respectiva, punem impreuna timpul obtinut si facem o medie. Legat de acesta va fi facut si un mic Anti-Cheat.

Cei care o sa faca misiunea cu 15-25+ secunde mai repede decat timpul estimat, o sa dea un warning adminilor cu timpul in care a facut misiunea

si timpul estimat de asemenea.
Pentru jucatorii care o sa fie ingeniosi sa "bata" sistemul cu tp-ul, sa fie facut un mic sistem prin care daca jucatorul respectiv primeste ban 7 zile + toate punctajele de la misiunile facute o sa fie sterse, pentru a impiedica abuzul. *Regula se aplica si la banurile de aimbot/renko etc, nu conteaza neaparat daca au dat cu 
hack la misiune sau in afara ei, ei incalcand regulamentul serverului.*
Optional: Daca vrem sa marim activitatea si mai mult, se poate face un clasament all time si altul pe luna, iar in fiecare zi de 1 a unei luni o sa fie
premiati primii 10-15-50 jucatori cu un numar de MP-uri si eventual o suma mica de gold/rp (daca e necesar).
Sa fie adaugata o sectiune pe website numita "Missions" unde o sa fie trecute toate caracterele care au misiuni disponbile, cateva informatii
despre acestea si un top cu primii 50-100 de jucatori care au cel mai bun timp la misiunea respectiva. 

 

Am putea incuraja diferiti playeri si chiar youtuberi sa faca un fel de speedrun la misiuni sa scoata un timp

cat mai bun. Sincer m-am gandit sa imbin un speed run cu un tutorial la toate misiunile pentru un viitor videoclip de pe canalul Nic B-Zone, 

daca as vedea sistemul asta nici n-as mai sta pe ganduri :). 

 

2. Propun sa se adauge in DealerShip o sectiune cu "non-returnable cars" sau ceva de genu, unde sa fie adaugate vehiculele ca Dune, Coach, 

Roadtrain etc. care pot fi cumparate printr-un ticket. Acestea desigur ca si cele actuale, sa aiba sellback price 0$.

 Sa fie in continuare posibila achizitionarea lor cu bani (euro), si sa se faca doar in acest caz ticket la @Kelton, in rest cei care le vor cu bani

le pot cumpara direct din joc.

Stock-ul la acestea poate fii nelimitat sau limitat, depinde de decizia adminilor superiori.

 

3. Legat de ce am zis mai sus, deoarece se poate cumpara Roadtrain, folosind acest tir poti merge la job-ul de trucker

la orice skill sa il folosesti pentru /work. La preferinta lui Kelton se poate adauga si un bonus de 15-20% daca faci acest job

cu un tir personal, chiar daca din 25kk nu-ti scoti veci banii aia facand job.

 

4. Adaugare Clan Wars pe Website si adaugare beneficii gold pentru fiecare turf

Propun sa fie adaugate inca 3-4 turfuri pentru clanuri (valabile doar pentru clan wars), sa fie facuta o sectiune speciala

pe website pentru Clan Wars, unde o sa fie listate clanurile cu levelul necesar pentru participare si daca au minim 5 membrii

pe lista de clan war.

Acolo Vineri seara de la ora 19 in sus fiecare clan poate da cate 2 attackuri si poate primi altele 2 ca si la warurile normale,

warurile de clan fiind desfasurate in fiecare sambata intre orele 15-17. Fiecare lider / membrii cu accesele necesare in clan

poate da un attack pe un teritoriu de clan. Sa fie adaugata o noua permisiune de tip "Clan wars manager", cu aceasta putand sa

dea attack pe alte clanuri de pe website. 

La inceput o sa fie toate turfurile serverului, deci o sa trebuiasca sa dea 2 clanuri attack pe el ca sa poata fi cucerit de cineva. 

Dupa aceea, teritoriul o sa fie detinut de clanul invingator pana sambata urmatoare, cand o sa dea un alt clan attack pe el.

Acest turf sa se comporte ca si unul normal, sa primesti pe el 10 gold in fiecare zi, sau de ce nu 20. 7 x 20 = 140 gold pe un turf saptamanal, 

nu cred ca e cine stie ce din moment ce acel clan s-a chinuit luni pentru a atinge acel nivel.

 

Daca consideri ca una (sau mai multe) din aceste propuneri ajuta comunitatea, poti apasa butonul de +1.

Edited by AT Nic
Link to comment
Share on other sites

Propun ca frecventele private sa ramana private. Prin acest lucru ma refer la faptul ca, din moment ce cumpar o frecventa privata sa poata vedea mesajele de pe [/wt] doar prietenii carora le-am oferit parola nu si adminii care stau recon pe un jucator conectat la acea frecventa. De asemenea, jucatorii care au functii sa nu riste sa piarda functia daca foloseste cuvinte vulgare pe [/wt] atata timp cat frecventa este privata, sau sa nu existe interpretari ca fac reclama la un alt server care nu apartine comunitatii b-zone pe o frecventa privata. Daca un prieten care e avut parola si s-a conectat la frecventa iar eu am precizat numele/adresa altui server si face reclamatie sa fiu strict atunci sanctionat.

Edited by .Jderul.
Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, Miraqua said:

Salutare baieti, am si eu niste propuneri tot penteu clan. 

 

 

1. Spre exemplu, anul trecut mi s au furat 10.000 de gold din clan. Pentru a combate acest furt, propun sa se bage un pin la clan, pe care sa l stie doar liderul. Asta nu inseamna acuma ca daca un membru ghiceste pinu, sa poata sa ia gold. Nu, acest pin sa fie doar la lider, pe care sa l  stie doar liderul si sa l poata accesa doar lideul. La fel si pentru materiale, drugs si bani.

Repet, doar liderul. Mie mi s a furat clanu' in vara(nu stau sa dau detalii). Vreau doar sa zic ca daca era acest pin, nu mi se mai furau 10k gold, 21kg drugs bani si altele.

 

2. Clan war sambata si duminica   cate 2 ore, ca pana la urm nu sunt obligatorii si nu ar face nimic rau. Din contra, consider ca ar creste activitatea serverului.

 

 

3. Sa se mai bage niste nivele la clan. Eu personal la VIP am lvl 20 de anu' trecut. Acum ce fac? SAUU

spse exemplu daca castigi clan wars si ai deja lvl 20 sa fie rasplatit cu gold clanul respectiv(sa i intre in seif)

 

Mai am o gramada de idei faine, revin   cu edit ca sunt pe tel

+1 la aceasta sugestie, clan warurile sunt putin cam ignorate, in fiecare saptamana aproape nu ne baga in war cu nimeni 

Link to comment
Share on other sites

Marirea sloturilor a factiunilor de exemplu din 40 sa fie 50 asa cum era înainte si inloc de 30 sa fie 40 sau 50.

 

Renuntare sa pui masini premium la rent car, nu este deloc fair, orice level 3 poate avea infernus de la rent car, vreau sa fie ca inainte.

 

Adăugarea a mai multor sisteme pentru fiecare facțiune in parte sa fie cat mai RolePlay sau alte sisteme mai RolePLay 

 

 

Link to comment
Share on other sites

1.  Extragerea de droguri/materiale/bani din seiful clanului, sa apartina decat liderului.

2. - Sa se face pe Website inca o rubrica la factiuni ''Legende'' si sa apara acolo respectivele persoane, pe care de altfel le poti gasi apasand click pe ele, indifferent daca isi schimba numele intre timp.

- Legendele sa fie adaugate de liderul factiunii respective daca playerul respectiv indeplineste cerintele impuse.

- Liderul sa nu poata elimina pe nimeni din lista, decat a4+ sa primeasca acces sa elimine o persoana de pe lista.

✴️Din punctul meu de vedere, nu s-ar mai discuta '' ca X l-a sters pe Y de pe lista ''.✴️

✴️Astfel nu s-ar mai face abuz de comentarii in perioada cand se recruteaza helperi.✴️

Edited by South Natsu
Link to comment
Share on other sites

  • Kelton unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.