Jump to content

Sugestii - Editia 3


 Share

Recommended Posts

1.Propun sa se adauge un nou job in care trebuie sa duci niste pachete cu avionul in toate cele 3 orasele, iar la skill 1 sa pilotezi Andromeda, la skill 3 Beagle, iar la skill 5 Shamal. Iar daca nu sunteti de acord cu un nou job, puteti implementa aceasta idee intr-o noua misiune de la Ryder sau de la OG Loc.

 

2. O noua misiune, cu alt personaj din single player, mai exact Sweet.

Stim cu totii despre razboaiele dintre Ballas si Grove street. In aceasta misiune va trebui sa ajungi in Grove street sa il ajuti pe Sweet in scopul de a apara teritoriul impotriva celor de la Ballas, urmand ca dupa ce ai omorat mai multi mafioti din Ballas sa te duci cu Sweet la HQ-ul Southern Pimps pentru a-l omori pe Jizzy.

Link to comment
Share on other sites

Sugestie:

 

Liderii de factiune sa poata acorda un grad special (Advisor)  unui sub-lider, permitand astfel:


-acceptarea/respingerea aplicatiei
-inchiderea reclamatilor
-inchiderea cererilor de inactivitati/demisi
-deschiderea/inchiderea aplicatiilor
-promovari/retrogradari
-acordare Faction Warn / Clear Faction Warn

In caz ca liderul nu doreste sa dea niste accese la urmatoarele actiuni, sa fie gen o rubrica unde sa selectezi tu (ca lider) ce actiuni sa faca Advisorul (sub-lider).


De exemplu: Xulescu este rank 6 in factiunea Tow Truck Company.

Liderul, Aulescu nu doreste sa dea urmatoarele accese la Advisor:

-inchiderea reclamatiilor
-acordare Faction Warn / Clear Faction Warn
-promovari/retrogradari

 

Sugestie 2:

 

Sa fie regandit jobul de Bus Driver deoarece e singurul job neprofitor de pe B-Zone in felul urmator:

 

- Sa incepi munca folosind /work si va trebui sa te duci la o statie marcata cu un checkpoint;

- Dupa ce ajungi acolo, va trebui sa astepti 10-15 secunde pentru a urca toti pasagerii in autobuz;

- Va trebui apoi sa-i duci intr-o locatie aleatorie (Chiliad, la piramida din Las Venturas; in special locurile de turism de pe SA-MP)

- Dupa ce i-ai dus va trebui sa te reintorci in locatia de unde ai inceput munca si sa fi premiat cu o suma aleatorie intre $1.000 si $1.500 (skill 1; in functie de skill)

 

Skill-urile sa fie asa:

 

Skill 1 (camper): suma aleatorie intre $1.000 si $1.500 (fara cont premium)

Skill 2 (camper): suma aleatorie intre $1.750 si $2.250 (fara cont premium)

Skill 3 (coach): suma aleatorie intre $2.500 si $3.000 (fara cont premium)

Skill 4 (coach): suma aleatorie intre $3.250 si $3.750 (fara cont premium)

Skill 5 (bus): suma aleatore intre $4.000 si $5.000 (fara cont preimum).
 

Edited by AT Adrian
Link to comment
Share on other sites

1. Scoateti orele pe sleep sau minimizati procentajul timpului care se contorizeaza. Asta e un factor principal al inactivitatii jucatorilor, de ce te-ai mai juca normal cand poti sta linisttit pe sleep si sa faci ore. La ore de varf din 500-600 de playeri online, peste 300 sunt pe sleep.

 

2. Reintroducerea acelei reguli care te obliga sa te conectezi la 3 zile, pentru membri din factiuni.

 

3. Reducerea numarului de locuri in factiunile de tip School Instrucors. Sunt 3 factiuni cu mult prea multi membri, care isi realizeaza raportul de activitate cu greu. Se roaga prin sms de jucatori pentru licente, ceea ce nu mi se pare normal.

 

4.Cresterea numarului minim de ore pe care trebuie sa le faca un jucator ce detine un biz sau casa. Minim 5 ore mi se pare foarte putin. 

 

5. Cresterea semnificativa a pretului vehiculelor premium/speciale din Dealership. Economia a luat-o razna de ceva timp in ceea ce priveste vehiculele.

 

6. Readugeti in cadrul biz-urilor de tip 'Car Rent'  o parte din vehiculele non-premium, e foarte greu sa gasesti un vehicul de genul pentru task-uri.

 

7. Marirea capacitatii garajelor, cel mai scump garaj are doar 12 sloturi ceea ce mi se pare foarte putin.

 

Edited by eB Zeldris
Link to comment
Share on other sites

     Prima propunere: Sa se faca un sistem prin care cei din politie sa isi poata seta skinul fara a mai fii nevoiti sa il aleaga mereu atunci cand folosesc [/duty], acest lucru este super enervant de aceea multi  au ales sa nu mai poarte skinuri premium ci sa le aibe pe cele de la factiune. Acest skin sa se poata modifica printr-o comanda aleasa de voi [/factionskin] spre ex., iar atunci cand dai [/duty] sa ti se dea skinul pe care l-ai selectat.

 

 

      A 2-a propunere: Masinile castigate de la crate sa aibe un termen de "valabilitate", adica sa se stearga dupa un numar de zile decis de voi, deoarece foarte multi civili care stau doar pe [/sleep] fac rost de masini scumpe (Infernus, Bullet, Turismo, etc). Ei in loc sa folosesca banii pentru a cumpara masini deschid cutii, iar banii ii strang. Este mult mai simplu sa stai sa strangi 200 MP pentru un crate, mai ales ca poti sa faci MP din [/sleep] decat sa stai sa strangi bani pentru acea masina. Stiu ca nu sunt sanse foarte mari pentru masinile scumpe, dar acei jucatori deschid acele cutii pana le pica ceea ce isi doresc. Daca s-ar face aceast lucru, multi nu si-ar mai vinde conturile pe diverse retele de socializare plus ca jucatorii ar incepe sa faca iarasi afaceri si sa se bucure atunci cand fac un profit decat sa astepte sa le pice o masina dintr-o cutie care nici macar nu expira.

 

 

     A 3-a propunere: Propun ca liderii de factiune sa fie obligati ca dupa un numar de zile sa ofere rankup. Sunt foarte multe cazuri cand un membru de factiune ''greseste'' unui player care acel player este bun prieten cu liderul membrului de factiune si ii zice sa nu ii mai dea rankup sau clear la FW, etc. Daca s-ar baga aceasta regula nu ar mai exista acest abuz, chiar daca nu primesti rank la timp macar sa primesti dupa 1, 2 saptamani decat niciodata. Desigur exista un sistem la momentul de fata pentru rankup, dar sistemul iti ofera pana la rank 3, acest lucru este destul de naspa dupa parerea mea si ar trebui modificat pana la rank 5.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Sa putem vinde masinile cumparate din shop sau cele care apar asa pe rpg. De pilda sa le vindem la un pret mai mic decat cel normal si sa existe o restrictie, gen masina normala se vinde cu 1kk si la cea din shop sa poti pune maxim 600k pe /trade. 

Mai propun sa se scoata zilele de la masini pentru ca nu vad sensul la ele. Adica nimeni nu ar cumpara un bullet cu 3kk si cu 2000 zile daca el costa 1.5kk maxim la DS (nu stiu pretul exact). Masina merge tot la fel. Macar de km sa se tina cont pentru vanzare/cumparare.

Multumesc. 

Edited by MAff96 ZEW
Link to comment
Share on other sites

Eu propun un nou biz de tip Bet/casa de pariuri.

Cum va functiona? Va fi foarte simplu zic eu, din cate stie orice player care a intrat minim intr-o factiune war-urile la mafii sunt date de pe o zi pe alta.

Eu zic ca daca pe un bilet s-ar pune minim 3 war-uri  (sa zic asa) daca pui de ex 5k sa iei 10k (doar daca reusesti sa ghicesti cine castiga la toate war-urile).

Un avantaj ar fi ca mai scade economia + ca poate mai creste si activitatea pe server.

Edited by Ezk
Link to comment
Share on other sites

Instructorii sa poata si ei oferi licenta de condus pe baza unui "Test drive" cu masina factiunii School Instructors bazat pe un anumit numar de minute si un HP minim ce trebuie mentinut similar testelor de licenta pt sailing si flying.

*Daca nu sunt instructori la datorie sa se poata da examenul la DMV, iar la inceput ca tutorial sa fie mereu tot cel clasic.

Link to comment
Share on other sites

1. Marirea sloturilor sistemul de garage (Small: 5, Medium: 10, Big: 15).

2. Posibilitatea de umplere a rezervorului masinilor din garaje cu un pretul de la benzinarie.

3. Posibilitatea de a intra in garaj si daca esti pe jos, gen sa-ti vezi masinile din el.

4. Posibilitatea de a descuia/incuia garajul pentru ceilalti jucatori.

5. Posibilitatea la jobul Fishing de a pescui mai multi pesti in functie de skill.

6. Posibilitatea de a putea detine mai multe garaje simultan.

7. Marirea distantei dintre casa si plasarea garajului la 50 de unitati.

8. Adaugarea unei comenzi/adaugarea in meniul (/tog) o optiune pentru liderii factiunilor pentru dezactivarea chatului comun a factiunii de tipul din care face parte (ex. /sx /tx /d etc).

9. Marirea canditatii maxime de momela posibila detinuta la 30/40.

10. Stergerea wanted-ului la sistemul de rob solo (3 stele la primul checkpoint, iar urmatoarele 3 stele la checkpoint-ul final). (Doar stelele sa scada, no-drept-ul sa ramane in continuare).

Edited by Tupi
Link to comment
Share on other sites

1) Eliminarea timpului dintre contractele de -300, multi jucatori abuzeaza de [/contract], pun intre ei si sunt constienti devenind aproape imposibila efectuarea unui contract pe acestia de la 300m+.

2) Adaugarea sistemului de traducere, de exemplu sa fie comanda [/translator] & [/translate] iar jucatorul sa-si selecteze dintr-un dialog precum cel de la [/language], limba in care sa i se afiseze textul. Daca un jucator scrie pe chat in romana ''Salut'', iar celalalt jucator vrea sa inteleaga ce zice acesta, sa dea [/translate] > Limba Engleza, si sa ii apara direct ''Hello'' pe chat. Ar fi util pentru factiuni, la sedinte, antrenamente, evenimente etc.

Link to comment
Share on other sites

Propun ca atunci cand ai sirena de politie pe masina persoana sa poti patrula cu ea prin oras deoarece nu vad rostul ei in prezent nu observ nici un post cand un politist merge pe contra sens sau vine dupa o persoana cand acesta nu are sirena pe ea.

Link to comment
Share on other sites

1. Sa se adauge o regula (5 zile inactiv-demis).

-

2. Să se mărească levelul de intrat în mafii de la 20 la 25-30 sa mai diminuăm  codatii.

-

3. Sa se micșoreze sloturile mafiilor de la 25+1 la 20+1 (RPG2) sa mai diminuăm lagul.

-

4. Propun ca limbajul cenzurat gen daca spune cineva dintr-o facțiune "****" sa fie sancționat cu FW.

-

5. Sa fie adaugat un sistem de top ca la war si la paintball.

 

+1 daca va plac ideile, ar ajuta.

Edited by nWo Kayden
Link to comment
Share on other sites

                              1. Propun sa existe o limita de invoiri in fiecare zi deoarece intr-o mafie nu poti face nimic daca ai membrii inactivi si adversarii vin totieste foarte greu sa faci secundele contra unei mafie cu efectiv complet.

                               2.Propun ca insultele gen "Sa o fut pe ma-ta" si altele legate de parinti sa fie sanctionate cu Factiona Warn chiar daca limbajul este cenzurat.

                               3.Propun ca sa existe o functie pentru a da atack cum exista pentru tester deoarece sunt membrii care ataca alte orase si pun invoire.

Link to comment
Share on other sites

La jobul Fish sa se vada pe chat ce peste prinde fiecare persoana atunci cand pescuieste (pe o raza mica). Este mult mai fain si te tine mai activ la job, nu mai devine plictisitor.

Link to comment
Share on other sites

Salut, m am gandit la niste idei.

 

Tank r5 National Guard, abuzul lui duce la la 3/3 pana la ban

 

Comanda sa vezi level ul real al tau daca ai multe rp-uri

 

Modificarea din shop a banilor pe care tii da

 

Sa existe un vip chat sau sa scrie deasupra player ului cel care achizitioneaza acest pachet

 

Sa nu mai poti trage cu hydra daca ai engine off

 

Sa existe un update la hitman prin care iti scoate arma daca ai find cu tinta pe el sub 150

 

Ca fiecare factiune pasnica sa aibe la executarea de /duty o arma pentru propria protectie

 

Sa te poti misca daca ai /radar on

 

Sa existe o comanda sa usureze munca politistilor si asta consta in /startradar si cand executa comanda sa apare daca in oras sau pe autostrada, automat sa nu mai tina minte politistii asa ceva. 
 

Sa se poate cumpara jetpack cu gold sau bani.

 

Sa se poate muta iconita de la /garage

 

Sa se bage in pd blocaje pentru suspecti

 

Sa poti depozita arme si droguri in masina personala

 

Sa poti sa ti cumperi mancare si sa o folosesti mai tarziu

 

Sa se mareasca numarul de artificii 

 

Sa existe posibilitatea de cumparare a unui ghiozdan din 24/7 

 

Sa existe casca pt motociclete si tot odata amenzi pentru asta

 

Sa se mareasca viteza la masini daca se upgradeaza la maxim, un fel de stage

 

Sa scada viteza daca masina are hp sub 500

 

Sa existe posibilitatea sa suni cu numar privat

 

Posibilitatea de a trimite mesaje private ca si jucator

 

Un nou event style sa fie pentru swim si care termina sa arate cu un checkpoint

 

Sa obosesti daca ai hp putin, ca la shield

 

Sa poti muri daca bei prea mult

 

La droguri sa ai viziuni daca ai 100/100 addiction

 

Sa fie un interior si la spitalul din LS sa faceti ceva cu el

 

Sa fie safezone la spital ls

 

Sa faceti sens giratoriu la intersectia ls-lv

 

Limbajul vulgar pe /wt sa fie sanctionabil

Sa existe un chat pt playerii de lvl 100 + sau idk

Sa se modifice prostia de update cu 5 minute de asteptare la Hitmen daca dai peste 300.

Link to comment
Share on other sites

Sugerez la următorul quest, cum a fost și prin 2017 daca nu mă greșesc sau 2018, la crearea comunitații să fie debanați țoți jucătorii. Știu că asta a fost prin Septembrie însă vine Quest-ul de Paște și ar fi un cadou frumos. ?

Link to comment
Share on other sites

Ar fi interesant sa se adauge un sistem in care poti juca billiard cu alti jucatori, si sa pariezi o anumita suma de bani inainte de a incepe meciul.

Link to comment
Share on other sites

Propun readaugarea vechiului Quest, cel care trebuie sa aduni 150 obiecte si sa primesti premiul special. Doar odata sa-l faci.Deja e plictisitor acesta, sa-l faci de 8 ori.

Premiul sa fie ca cel vechi, 250k+Gold+RP+Mp+Ceva special.

Link to comment
Share on other sites

Regandirea sistemului de skinuri

 

Propun sa se schimbe sistemul de Skinuri astfel:

 

In primul rand daca esti in factiune sa porti purta orice skin iar doar cand esti /duty sa ti se puna skinul de factiune.

 

1) Skinurile de 0$ si 20.000$ sa aibe un pret standart de 50.000$ si sa iti aduca urmatoarele beneficii:

- Job boost 5-7%

- Posibilitatea de a tine un mini Safebox cu tine care sa aiba doar 10 sloturi

 

2) Skinurile de 195.000$ sa coste 250.000$ si sa il poti cumpara abia de la nivel 15+ si sa exite un stock de 10-15 pe luna in fiecare biz de haine si sa iti aduca urmatoarele beneficii:

- Job boost de 15%

- Posibilitatea de a tine un mini Safebox cu tine care sa aiba 30-40 sloturi

- Posibilitatea de a vinde skinul unui jucator cu maxim 10% mai mult din pretul initial al skinului

 

3) Skinurile de 1.090.000$ sa coste acum 1.200.000$ si sa poata fi cumparate abia de la nivel 30+ si sa existe un stock de 4-5 pe luna in fiecare biz de haine si sa iti aduca urmatoarele beneficii: 

- Job boost de 50%

- Posibilitatea de a tine un mini Safebox cu tine care sa aiba 250 sloturi

- Posibilitatea de a vinde skinul unui jucator cu maxim 5% din pretul initial al skinului

- HP-ul sa iti scada putin mai greu decat la skinurile obisnuite

 

F.A.Q: 

Ce o sa se intample cu skinurile pe care le detinem acum?

- O sa va fie returnati banii pe skinuri, daca tu ai 1 skin de 20k si 3 skinuri de 1.90kk o sa iti fie returnati banii.

O sa fie tot aceleasi skinuri ca pana acum?

- De dorit nu pentru moment, sa se bage doar cateva skinuri gen cate 5-6 din fiecare iar mai apoi urmand sa se bage la fiecare update cate 1-2 skinuri sau editii limitate, pentru a fi un sistem atragator mereu, iar un skin sa fie ca un premiu sau ceva important. 

De ce avem nevoie de asa sistem?

- Sistemul actual de skinuri e cam boring iar skinurile de sub 1.90kk nu sunt utilizate mai deloc, sa fim sinceri, majoritatea suntem in factiuni iar skinurile ieftine nici nu se merita sa le cumparam.

 

Link to comment
Share on other sites

Eu propun sa se activeze iarăși Mea Mirel, cel puțin mie imi plăcea să-i fac misiunile. 

Ar mai fi o treabă sa luam pe vehiculele de la cartea macar 30% din valoarea lor in Dealership. Ne pica cate 2 masini la fel sau o masina de care nu avem nevoie si pe 0$ este aiurea, ca si mp-urile alea sunt "muncite".

Link to comment
Share on other sites

1. Scaderea economiei

 - Incercati sa faceti anumite lucruri pentru a elimina din banii de pe server, deja unele case sau diferite afaceri au preturile extrem de mari pentru un jucator care ar juca de putin timp.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.