Jump to content

Sugestii - Editia 3


 Share

Recommended Posts

Să putem da rob in doi, și unul să meargă să închirieze avionul și fumigenele iar celălalt restul. Pentru că uneori e greu să cauți 4 persoane pentru rob, și în 2 ar fi mai distractiv după părerea mea.

Link to comment
Share on other sites

Sa se poate cumpara/vinde mașinile deja cu hidden, adică hiddenul sa numai dispară după trade. Și o a doua sugestie ar fi ca sa se poata vinde între jucători acele skin-uri platinum, cele la 1kk sau și celelalte tot asa prin trade. 

Link to comment
Share on other sites

Salut!

Propun remedierea economiei!

Cum?

Preturile la masinile din DS sa fie marite.

Exemple: Hotring A de la 8.000.000$ sa se faca 10.000.000$

                 Shamal de la 10.000.000$ sa se faca 12.000.000$

In acest fel masinile vandute de playeri vor creste inapoi la preturile normale.

Preturile la masinile de pe RPG2 este foarte scazut, mai ales la Monster, Hotring, Maverick, Shamal.

Marirea preturilor la toate biz-urile ( TOATE  )!

Adaugarea unei noi posibilitati de a folosi banii ( biliard, pariuri sportive, duele cu playerii pe bani, minigames )

Multumesc pentru atentie! ❤️

 

EDIT: Sa ramana VIP-ul si Hidden-ul la masini chiar si atunci dupa ce sunt vandute, sa ramana interiorul Shop al caselor chiar si dupa ce sunt vandute! ( in acest fell preturile o sa mai creasca si economia o sa-si revina ).

 

Edited by SQ Adriano
Link to comment
Share on other sites

1) Să se adauge assist la war-uri, mulți lăsăm anumiți playeri low și ni se fură kill-urile.

2) Să se adauge vechiul Quest cu cele 150 de obiecte.

3) Să se mărească din nou sloturile la facțiunile pașnice.

 

Edited by oC Sebi
Link to comment
Share on other sites

Propun:

 

1. Cresterea procentului de castig pentru biz-uri de tip Tuning / Clothes etc., prea mic procentajul de castig din banii pe care un jucator ii cheltuie, la biz de tip rent se castiga mai bine.

2. Scaderea pariurilor la barbut/dice deoarece prea se exagereaza. De azi pe maine la level 3 ai Maverick / Infernus / Bani de ingheata apa.

3. Cautarea unei solutii pentru biz-uri de tip /eat, sunt foarte multe pe server, nu produc mai nimic. Undeva prin 2012 erau pe turf la war, inteleg ca asta nu se mai poate aplica acum, dar o solutie cred totusi ca exista.

4. La fel cum la taxi nu se pune punct la raport daca ai acelasi IP, propun rezolvarea problemei de FAKE PRODUCTION la biz-uri. Adica, daca ai acelasi ip si intri in biz sa nu se accepte suma respectiva la fel cum e cu propriul cont, deoarece e plin de productii false, plin de abuzuri si exagerari cum este in cazul biz-ului de tip Rent. Dai rent 24 de ore de pe propriul cont - direct productie de 9,000$ sau 11,000$.

Link to comment
Share on other sites

- O factiune noua, nu conteaza ce fel si in ce oras, doar factiune noua sa fie.

- Sa ramana VIP-ul sau Hidden-ul atunci cand vinzi vehiculul, ca asa nu are nicio valoare si poate merge sa se adauge o suma in pretul vehiculului.

- In Weekend sa putem da rob si dupa 02:00 si sa putem face puncte de [/n] dupa ora 02:00.

- Un sistem de pet pe umar care sa ne adauge anumite beneficii, sa ii putem pune un nume si sa putem debloca mai multe animalute facandu-le nivel.

Edited by Rispetto
Link to comment
Share on other sites

1)Sa se adauge assist la war.

2)Sa putem vinde mașinile de la crate.

3)Membri clanurilor care au nivel 20 dupa ce au dat comanda /clanduty sa poata lua 3 arme (m4,rifle si deagle) cu comanda /clanorder   (din HQ sau Casa) ca sa nu se mai piarda timp sa se duca la GSLS, GSLV, GSSF .

Link to comment
Share on other sites

Propun sa se adauge un sistem de investiti la bursa, prin care sa poti deveni un investitor la o afacere(business) anume, prin care sa oferi o suma pt extinderea/promovarea bizului si in schimb sa primesti dividente in functie de actiunile detinute, sa poti detine actiuni de la mai multe afaceri(business).

Propun sa se schimbe monetizarea biz-urilor. Ex: Daca pui /ad la CNN LS care este 100$ (CNN LS sa primeasca 50$, CNN LV sa primeasca 25$ si CNN SF sa primeasca 25$), asa am egaliza bizurile de tip /eat, pizza, clothes si cluckin bell care produc maxim 500$ foarte rar sau un altfel de sistem prin care sa nu existe asa mari diferente intre productia bizurilor de aceelasi tip.

Propun sa se adauge rainbow si VIP pe barcile si avioanele personale.

Propun marirea numarului de asigurari, de la 5 asigurari la 10 asigurari, bunurile personale de tip masini, barci si avioane explodeaza mai des si ar fi mai misto cu 10 asigurari te-ar scapa de niste griji.

Propun sa poti detine mai multe casa si afaceri(bizuri) pe cont, precum este in viata reala.

Propun interioare custom la clanuri, precum in video-ul de mai jos.

Propun adaugarea de bizuri de tip Factory si sa le poti detine ca jucator, aveti un video ca exemplu: 

 

Link to comment
Share on other sites

-Propuneri-

 

1) Adăugarea unui sistem prin care poţi lucra "în folosul comunităţii" ( un fel de job ) atunci când eşti la jail, putând câştiga o anumită sumă mică de bani ( 400-600$ ) şi o reducere a sentinţei între 10 şi 25 secunde / cutie transportată. Se poate realiza un mapping frumos în curtea închisorii în care să fie disponibil acest job ( automat se va scoate şi regula cu închisul porţilor la o anumită perioadă de timp ), prin care jucătorii să poată transporta cutii cu "alimente" de la punctul de livrare, până la bucătăria închisorii ( este doar o idee ). Acest sistem să nu fie disponibil pentru cei care au primit Ajail. Acum, timpul petrecut în jail este doar ceva plictisitor, iar lumea să mai mult AFK şi întră din 10-15 în 10-15minute pentru a nu lua kick. Creându-se acest sistem lumea ar fi motivată să facă un job având în vedere că le poate scădea din sentinţă.

2) Rescrierea timpilor de aşteptare, cât şi numarul de curse la job-urile Curier, Drugs Dealer, Arms Dealer, etc. Cu fiecare skill în parte să scadă un anumit număr de secunde. De exemplu la Curier, la skill 1, timpul minim în care poţi ajunge la checkpoint este 2:30min, iar cu fiecare skill să se scadă 10 sau 15 secunde. Degeaba avem de la skill 3, respectiv 5, maşini care au o viteză mai mare, dacă nu putem să ajungem rapid la checkpoint... ai o cursa de 8km si ajungi acolo în 1:30min, iar tu trebuie să mai aştepţi pentru ce? 

 

Curier

 

  • Skill 1: Huntley - timp minim pentru a ajunge la checkpoint: 2.30min
  • Skill 2: Huntley - timp minim pentru a ajunge la checkpoint: 2.15min
  • Skill 3: Feltzer  - timp minim pentru a ajunge la checkpoint: 2minute
  • Skill 4: Feltzer  - timp minim pentru a ajunge la checkpoint: 1.45min
  • Skill 5: Sabre   - timp minim pentru a ajunge la checkpoint: 1.30min

Drugs Dealer

  • Skill 1 - Benson - timp de aşteptare între curse: 5 min
  • Skill 2 - Benson - timp de aşteptare între curse: 4.45min
  • Skill 3 - Topfun Van - timp de aşteptare între curse: 4.30min
  • Skill 4 - Topfun Van - timp de aşteptrare între curse: 4.15min
  • Skill 5 - Orice vehicul personal timp de aşteptare între curse - 3.45min

Şi lista poate continua pentru fiecare job în parte în care e necesitat un anumite timp de aşteptare.

 

3) Mutarea job-ului de Trucker în San Fierro, acel oraş fiind FOARTE slab populat... trebuie făcut ceva în acest sens.

4) Crearea mai mult case scriptate / mapate, cel puţin la exterior... cred că toţi ne-am săturat oarecum de veşnicele şi clasicile case din GTA San Andreas. Adăugându-se aceste case, s-ar crea o oarecare diversitate între acestea, preţurile are varia mai mult.

5) Skin-urile Platinum să ofere un job boost de 10 - 15%.

6) Comanda duty ON/OFF pentru toate facţiunile, aceasta fiindu-se posibilă de accesat şi din casă proprie sau unde avem rent. În momentul în care dăm /duty ON - skinul să fie schimbat în funcţie de rankul deţinut în facţiune, iar atunci când dăm /duty OFF să ni se schimbe skinul cu cel de civil ( setat în prealabil prin comanda /skins ).

7) Adăugarea unui sistem de pet-uri ( animale de companie ) ce pot aduce un anumit beneficiu în funcţie de animal. 

  • Papagal  - 2% job boost
  • Hamster  - 3% job boost
  • Pisică      - 4% job boost
  • Câine      - 5% job boost

Lista poate continua cu mai multe animale şi beneficii.

 

8 ) Eliminarea posibilităţii de a cumpăra din /shop "Reset km"... şi aşa nimeni nu foloseşte deoarece toţi vor maşini cu mulţi km pentru a le creşte, oarecum, valoarea acestora...

9 ) Adăugarea câte un punct de lucru la job-ul "Fisherman" în Los Santos, respectiv, San Fierro... devine monoton să faci fish doar în Las Venturas.

10) Rescrierea şi adăugarea sistem-ului de skill şi vehicule la job-ul de Gunoier. 

11) Adăugarea job-urilor de Pizza Boy ( cred că e destul de popular şi nu necesită mai multe explicaţii sau detalii privind acest job ), spălător de străzi ( utilizând următorul vehicul şi tranversând un anumit număr de checkpoint-uri, la sfârşit de tură să primeşti o anumită sumă de bani ) 

12) Rescrierea job-ului de Chemist. În momentul de faţă, după părerea mea, acest job este printre cele mai plictisitoare şi monotone job-uri de pe server, într-o simplă explicaţie, acesta este fără doar şi poate un job de curier ceva mai avansat.

13) Rescrierea job-ului de Miner. La fel ca şi în cazul jobului de Chemist, acestea doua fiind, zic eu, cât de cât folosite doar atunci când devin "Job of the day". Adăugarea a vehiculelor pe skill-uri, dupa ordinea următoarea: 

 

  • Skill 1: Bobcat
  • Skill 2: Bobcat
  • Skill 3: Sadler
  • Skill 4: Sadler
  • Skill 5: Slamvan

14) Adăugarea unui sistem de rewards privind rapoarte din facţiuni. Cel care face cel mai mare raport în decursul unei săptămâni să poate primi o sumă aleatorie de bani şi gold ( între 100.000$ - 150.000$ şi între 25 - 50 gold ). În privinţa mafiilor, cel care are cele mai multe best-uri să poate primi acest premiu ( + o anumită sumă de materiale / drugs, decisă de către adminii compentenţi.  Acest lucru sunt de părere că ar ridica substanţial activitatea în facţiuni, iar doritorii de a avea rapoarte cât mai mari, respectiv best-uri la war vor avea un motiv în plus de a se dedica.

15) Adăugarea unei comenzi privind alegerea vehicului de job ( doar din acelea care sunt disponibile în funcţie de job ) atunci când avem skill 5. Ar adăuga un plus de diversitate!

16) Adăugarea unei misiuni în oraşul Las Venturas, iar personajul principal din această misiune să fie Zero . Ştim cu toţii că Zero era pasionat de vehiculele cu telecomandă, adica RC Bandito, Goblin, etc. Sunt de părere că se poate crea o misiune chiar frumoasă utilizând aceste vehicule... Ar aduce un plus de diversitate.

 

Dacă îmi mai vin idei pe parcurs, voi da pur şi simplu un EDIT.

 

În principiu, sunt de părere că este mare nevoie de lucruri noi, fresh, care să atragă jucatorii la job-uri ( creând unele noi ), adăugarea elementelor de mapping (aduce un plus estetic foarte frumos).

 

Link to comment
Share on other sites

1)Sa ramana VIP-ul si Hiddenul la vanzarea masinii.

2)Schimbarea interiorului casei cu bani din joc, spre ex: '' Inerior medium 30kk''

3)La achizitionarea  vehiculului de tip RoadTrain sa il poti folosi la jobul truck.

4)Sa poti sa vinzi skinurile/culorile hidden prin trade.

5)Daca faci parte dintr-un departament, cand dai /duty sa apari ca esti in factiune, iar cand esti off duty sa apari ca civill.

6)Adaugarea unui animal de compatie pe /shop.

7)Sa nu mai ai voie cu bicicleta cand ai no drept, deoarece te chinui foarte mult sa il prinzi, pentru ca toata lumea face megajump.

Link to comment
Share on other sites

Dupa ce ai terminat un rob solo sa scada mai repede wanted-ul in loc de 15 minute pentru fiecare steluta sa fie 7.

Levele noi la clanuri.

Edited by LeGuma
Link to comment
Share on other sites

1.Sa poti vinde masinile castigate din crate, dar de ex un crate cu inf sa coste : 2.000 MP, sa nu fie asa usor sa faci rost de mp, dar sa le poti vinde macar la DS cu 60%.( jucatorii care au la moment masini castigate din crate, sa nu le poata vinde.)

 

2.Skinurile platinum sa aiba ceva avantaje de ex : La fiecare PayDay sa dea 2.000$ cu 1rp si 1 gold.

 

3.Sa castigi mai multi bani la job-uri, deoarece daca esti la inceput este foarte naspa, ca cand te duci la job castigi cate 1-2k pe tura fara (cont premiu), deja depinde si de job, dar acum sa fie dublu de ex 2-4k.

 

4.Sa se adauge la clan level de ex : Nivel 4 sa nu se dea 1k dar 2-3k, la NIVEL 8 sa dea 3-4k, la Nivel 12 sa dea 4-5k si la Nivel 16 sa dea cate 5-6k, deoarece pentru aceste clanuri multi doneaza bani reali, si sa scoata si ei macar ceva bani, eu personal pentru clanul meu am donat 25-30 euro si + pentru masini trebuie sa mai pun bani de la mine.

 

5.Inca zic ca ar fi mai bine ca liderii de clan sa dea mai putin pe o renoire de ex: 50 slot sa coste 2,600 gold, nu 2,800 gold.

 

6.Propun in viitor sa faca un quest de genul : Sa gasesti 15 oua (cate 5 in fiecare oras), sa fie nevoie sa faci o tura la curier (cosul), trucker (mancare) si ultimul job sa fie fish (oua), dupa sa iti dea o masina de ex : premier (sau orice masina) si sa livrez la 5 case sau magazine tot ce ai strans.

 

7.Cand cumperi o masina pentru clan din DS, masina sa aiba exact culoare ca la clan tag si daca nu-i place la lider culoare sa se duca la carcolor sa o schimbe, si daca liderul doreste sa aiba masina vip sa dea 400-600 gold.

 

Daca iti place una din aceste ideeii da si tu 1 like.

Edited by spantaN1
Link to comment
Share on other sites

Propun sa se adauge schimbarea culorii hidden de la car color folosind numai bani, masina desigur sa aiba o culoare hidden pe ea , fara sa platim inca 600 gold pentru o culoare hidden noua. De asemenea doresc sa se adauge 50 de membrii in factiuni, nu 40. Propun sa se scoata masinile premium de la rent car deoarece orice player de level 3 are infernus, hotring etc... Sa se scoata timpul de 2 minute cand esuezi jobul. Multumesc pentru atentie !

 

Link to comment
Share on other sites

On 3/9/2020 at 1:51 PM, Yonut Cosmin said:

Sa se faca un sistem de pariuri pe meciuri de fotbal în principal,dar și alte sporturi 

Sa se adauge biliard,cum e pe singleplayer

ar fi cel mai bun update existent

Link to comment
Share on other sites

On 3/9/2020 at 2:04 PM, KiNNd3R said:

Adaugarea unui sistem de pariuri pe server cu meciurile din viata reala. De exemplu, de vineri pana duminica seara pe cele mai puternice campionate din Europa ( Premier League, La Liga, Ligue 1, Seria A, Bundesliga si Liga 1). Meciurile sa fie selectate dupa intensitatea lor, gen "derby-urile" din acel campionat ( exemplu Bayern - Dortmund / Real Madrid - Barcelona / Lyon - Marseille) . Maxim 7 meciuri pe zi, in total pe 3 zile sa avem 20 de meciuri din campionatele specificate mai sus. In cursul saptamanii sa se aleaga meciurile din Champions League si Europa League. Metode de pariere: 

- Minim 5 meciuri pe bilet cu miza intre 1.000$ si 20.000$.

- Meciurile sa aibe cotele de pe un site de pariuri ( flashscore / betfair etc.).

- Cota minima de pe bilet sa fie de 5.00 si maxim de 25.00 pentru a nu strica economia server-ului. 

- Doar un bilet per cont.

- Minim level 15 si 150 de ore jucate pentru a putea juca la pariuri ( evitarea de a pune mai multe bilete de pe conturi secundare ). Aici se poate discuta intre staff daca se stabileste sau nu un level minim.

- Sa se poata combina meciurile de vineri pana duminica pe acelasi bilet. 

Comanda pentru a vedea biletul - /mybet 

Comanda pentru a vedea meciurile - /matches

Comanda pentru a vedea biletele pierdute - /bethistory

La acest sistem se poate crea un biz special, unde ne putem aduna si a face biletul de pariuri.

genial

Link to comment
Share on other sites

1. Propun ak-47 si deagle la rank 1, la rank 2 m4 si deagle, rank 3 m4 deagle si rifle si rank 4 tec9, combat, rifle, deagle, m4. Propun la rank 1 Ak-47 si Deagle deoarece unii nu dau arme, iar asa e mai usor, macar sa ai cu ce sa tragi, dar sa nu ai direct m4 pentru ca nu ar fi corect.

 

2. Propun adaugarea unei noi insule pe apa, intre toate cele trei orase, aproape de baza militara navala din SF sau langa BaySide SF pentru a mai popula orasul, unde sa fie un complex de vile ce pot fi cumparate, o benzinarie si altele, cluburi etc, bizuri noi gen betting, sa fie mutat barbutu,  sa fie numita insula bogatilor sau insula pariurilor gen cum e Los Angeles, si sa se poata ajunge doar cu barci si avioane/heli. Sa aiba un spatiu pentru aterizari, un dock pentru barci etc.

Edited by MihaiNURATEZ
adaugare ideea 2
Link to comment
Share on other sites

Sa se readauge /duty cand instructorii sunt pe /sleep, este mult mai usor asa si nu suntem nevoiti sa dam /duty de fiecare data cand iesim de pe /sleep, mie mi se parea mai bine asa, acum este decizia voastra.

Link to comment
Share on other sites

1. Atunci cand un politist este duty on si are sirena pe masina personala, jucatorii (eventual, doar cei cu wanted) sa poata da G fara ca politistul sa fie nevoit sa deschida masina, astfel, suspectul nu mai poate fugi cu ea.

2. In legatura cu update-ul cu pariurile sportive...ar fi, intr-adevar, un plus urias pentru server deoarece sunt foarte multi care ar paria zilnic in viata reala, daca nu ar fi o pierdere de bani, si astfel pot paria in samp, unde banii nu conteaza ca cei din realitate. Deci, daca este posibil, sustin din toata inima.

3. Sa se micsoreze timpul de asteptare la Arms si Drugs Dealer, cel putin pentru skill-urile  la care se acorda wanted in sus. De ce? In primul rand, ar fi un beneficiu in plus pe care l-ar primi cei mai avansati in skill la aceste job-uri. In al doilea rand, jucatorii ar fi mai motivati sa munceasca la job-urile respective, si, in acelasi timp, ar creste numarul de pe [/wanted], deci mai multe de facut pentru politisti.

4. Sa creasca la 2 numarul de case pe care le poate avea un jucator, deoarece ar fi mai roleplay. Un numar de 3 sau mai mare ar crea deja un dezechilibru.

5. Adaugarea de skin-uri platinum.

6. Cand nivelul de combustibil atinge 0%, sa mai poti circula 3 minute, pentru a avea timp sa ajungi la o benzinarie. 

7. Sa nu poti folosi bicicleta cand ai wanted.

8. Sa se implementeze sistemul de imprumut la banca, cu masini oferite drept garantie. (evaluarea caselor sau biz-urilor ar fi mai greu de facut). Nu voi intra in detalii pentru ca au facut-o multi altii.

9. Proprietarii de case sa poata avea, in functie de tipul de interior, un numar limitat de persoane pe care le primeste in casa. (5-7) Deci, sustin o propunere pe care am vazut-o mai sus cu adaugarea de hoteluri si pensiuni, care sa ofere posibilitatea de rent, cu un sistem asemanator blocului de apartamente din LS. Sunt o multime de blocuri sau cladiri pe joc care nu au nicio utilitate, deci ar putea fi acoperite toate zonele de interes pentru jucatorii cu rent. Consider ca economia server-ului a ajuns la un prag unde rent-ul de un dolar pe ora sau free, cum au toate casele care au un numar relativ ridicat de chiriasi, este mult prea mic. Deci, hotelurile ar putea avea 30 dolari/ora rent-ul, iar pensiunile ( daca sunt locatii potrivite pentru asa ceva) 10 dolari/ora. Consider ca adaugarea unui astfel de sistem, cu sau fara ajustari, ar avea urmatoarele beneficii:

- ar creste importanta si dorinta de a detine o casa, pentru ca acum nimeni nu ar da banii cand poate la fel de bine sa foloseasca /rent free

- s-ar crea foarte multe puncte de interes si ar exista posibilitatea sa vezi jucatori si in alte locuri in afara de CNN

- server-ul ar capata mult mai multa viata deoarece la fiecare pas poti vedea un hotel sau o pensiune din care ies jucatori

- chiar daca ar creste preturile caselor, consider ca, per total, s-ar mai balansa economia

 

In legatura cu locurile de parcare, jucatorii sa poata folosi [/park] unde doresc, dar daca au masinile parcate pe o anumita raza fata de hotel, acestea sa fie despawnate daca sunt nefolosite 3 minute sau mai mult, pentru a nu se crea haos in zonele respective. Nu cred ca ar afecta pe nimeni cu nimic chestia asta pentru ca nu este acelasi lucru ca la case, cand iti cumperi o casa cu parcare mare doar pentru a avea unde sa iti arati masinile, caci in zona hotelurilor ar fi foarte multe masini si nimeni nu ar sti care a cui e. Cum spuneam, daca iti doresti sa iti arati masinile intr-o parcare mare, munceste si cumpara-ti casa :). 

 

Cat despre banii generati de pe urma acestor hoteluri, propun adaugarea unui biz imobiliar, la care sa se poata cumpara actiuni, dar nu mai mult de 2 actiuni / jucator. De ce zic un numar de actiuni, si nu zic un procent? Pentru ca, dupa parerea mea, o actiune ar trebui sa valoreze fix 5%, pentru o mai buna organizare si sistematizare. Biz-ul nu ar avea un proprietar efectiv, doar actionari, iar actiunile s-ar putea distribui, la inceput, prin licitatie. /////// O alta varianta ar fi ca fiecare hotel sa functioneze ca un biz, cu unic proprietar, fapt ce ar creste motivatia de a face bani prin afaceri sau job a jucatorilor, deoarece ar fi un lucru complet nou pe serverele de samp si toata lumea si-ar dori sa detina un hotel. 

 

In legatura cu numarul de locuri pentru fiecare hotel, amplasarea, numarul efectiv al hotelurilor si alte detalii de genul acesta, voi stiti cel mai bine cum ar trebui sa fie. 

Nu stiu cat din aceasta propunere poate fi implementat si probabil sunt multe lucruri pe care nu le-am luat in calcul. Eu doar am prezentat cum as vedea eu o propunere pe care am vazut-o mai sus si consider ca ar aduce foarte multe plusuri, in special cand vine vorba de unicitatea acestui posibil update.

 

Aveti aici o cladire cu foarte mult potential dar care nu are nicio utilitate, si sunt multe alte exemple de genul: https://imgur.com/a/dDf8pVc

Edited by oC Utakata
Link to comment
Share on other sites

  • Kelton unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.