Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sugestii - Editia 3


 Share

Recommended Posts

Orice jucator banat de 3 ori pentru coduri (indiferent ca e vorba de acelasi cont sau conturi diferite), indiferent ca e vorba despre Aimbot, Rapid-fire sau Teleport (tot coduri sunt si alea, Sartor) sa primeasca interdictie permanenta in mafie. Liderul oricum are acces la banurile unui jucator, e foarte simplu si eficient. Interdictia se va intinde pe absolut toate conturile jucatorului si asta e foarte simplu, adminii pot vedea IP-uri, liderii nu, in schimb sunt convins ca pe website, se poate face in asa fel incat liderul sa vada conturile comune ale unui jucator. De exemplu, Kewin aplica in mafia X, Kewin are banlog curat, toate bune si frumoase, in schimb kewin mai are un cont pe care are "n-spe mii" de banuri, liderul intra pe website, verifica si vede asta, liderul e responsabil, il respinge.

Într-adevăr este putin de munca la sugestia asta, dar sunt convins ca nu e complicat si ca se poate face. 

Asta bineînțeles daca va intereseaza buna desfasurare a warurilor. 

Ah, imi cer mii de scuze, am uitat ca nu e profitabil, in astfel de conditii nu mai cumpara nimeni unban ?

Edited by Kewin
Link to comment
Share on other sites

On 3/9/2020 at 2:34 PM, AT Adrian said:

Sugestie:

 

Liderii de factiune sa poata acorda un grad special (Advisor)  unui sub-lider, permitand astfel:


-acceptarea/respingerea aplicatiei
-inchiderea reclamatilor
-inchiderea cererilor de inactivitati/demisi
-deschiderea/inchiderea aplicatiilor
-promovari/retrogradari
-acordare Faction Warn / Clear Faction Warn

In caz ca liderul nu doreste sa dea niste accese la urmatoarele actiuni, sa fie gen o rubrica unde sa selectezi tu (ca lider) ce actiuni sa faca Advisorul (sub-lider).


De exemplu: Xulescu este rank 6 in factiunea Tow Truck Company.

Liderul, Aulescu nu doreste sa dea urmatoarele accese la Advisor:

-inchiderea reclamatiilor
-acordare Faction Warn / Clear Faction Warn
-promovari/retrogradari

 

Sugestie 2:

 

Sa fie regandit jobul de Bus Driver deoarece e singurul job neprofitor de pe B-Zone in felul urmator:

 

- Sa incepi munca folosind /work si va trebui sa te duci la o statie marcata cu un checkpoint;

- Dupa ce ajungi acolo, va trebui sa astepti 10-15 secunde pentru a urca toti pasagerii in autobuz;

- Va trebui apoi sa-i duci intr-o locatie aleatorie (Chiliad, la piramida din Las Venturas; in special locurile de turism de pe SA-MP)

- Dupa ce i-ai dus va trebui sa te reintorci in locatia de unde ai inceput munca si sa fi premiat cu o suma aleatorie intre $1.000 si $1.500 (skill 1; in functie de skill)

 

Skill-urile sa fie asa:

 

Skill 1 (camper): suma aleatorie intre $1.000 si $1.500 (fara cont premium)

Skill 2 (camper): suma aleatorie intre $1.750 si $2.250 (fara cont premium)

Skill 3 (coach): suma aleatorie intre $2.500 si $3.000 (fara cont premium)

Skill 4 (coach): suma aleatorie intre $3.250 si $3.750 (fara cont premium)

Skill 5 (bus): suma aleatore intre $4.000 si $5.000 (fara cont preimum).
 

Propun și eu aceste sugestii mai ales asta cu subliderii. De ce se mai cheama sublider, pentru că e ajutor de lider de aceea mi se pare cea mai fire sugestie de până acum ?

Edited by TLG Koppen
Link to comment
Share on other sites

1. Propun micsorarea sloturilor mafiilor pentru a fi mai putini "codati" si sa nu se mai castige warurile doar la influenta, de exemplu pe rpg4 si rpg3 erau waruri frumoase in care vedeai actiune, acum nu mai sunt asa multe waruri de genu. Eu zic ca 20 de oameni in mafie e ok.
2. Maririea sloturilor la pasnice.
3. Sa rezolvati sistemul de ziare de la News Reporters pentru ca este fiarte buguit..
4. Faceti ceva ca la rob single sa poti scapa cumva de wanted.
5.Adaugarea factiuni de tip "Pompieri" 
6.Adaugarea unui job in care poti munci cu masina personal. Un ex ar fi "Baiatu cu mancarea".Te duci cu masina pers la un cp si livrezi mancare. Castigul sa fie in functie de skill, undeva la 1k per cp la 2km minim.

Link to comment
Share on other sites

Propun ca limbajul cenzurat sa fie si el sanctionabil cu FW pentru membri factiunilor, iar cu mute pentru civili. Numanui nu ii plac urmatoarele cuvinte: "Sa-mi bag **** in mama ta"

Cu toti stim ce e in locul cenzurii.

Link to comment
Share on other sites

Propun ca atunci când un membru de departament dorește să facă un transfer in altul să aibă posibilitatea de a primi rank-ul din facțiunea anterioară. În cazul în care persoana în cauză are rank 6 și dorește transfer în alt departament liderul să aibă următoarele variante:

1. Să îi dea rank-ul respectiv.

2. Să îi dea rank în funcție de zilele din departamentul precedent. 

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

   1. Economia sa creasca deoarece prea multa lume are masini scumpe, masina de 2kk la level mic, etc.

   2. Recent am fost in LSSI pe RPG2 si s-a cerut de catre Tupi (liderul) activitate pe Discord. Propun ca liderii ce cer activitate pe orice altceva inafara de game sa fie sanctionati, deoarece nu este corect ca un membru cu activitate 0 pe joc si 100% pe discord sa fie promovat mai repede, mai bine decat unul ce are activitate 100% pe joc si raport dublu efectuat si ore lunar jucate multe. 

Link to comment
Share on other sites

- Sa se adauge un sistem prin care sa putem munci si la business-uri in asa fel incat productia sa fie mai mare! Sa facem ceva, de exemplu la benzinarii sa mergem cu un vehicul la rafinarie ceva sa aducem petrol si tot asa..

Link to comment
Share on other sites

1. Modificarea regulei prin care liderii pot respinge un jucator pentru sanctiune recenta (sanctiune in ultimele 6 luni) intr-o regula care sa permita respingerea jucatorilor in ultimele 2 luni macar.

Argument: Pentru un simplu mute sau orice greseala minora trebuie sa stai civil 6 luni, mi se pare exagerat de mult in conditiile in care chiar si in factiunile pasnice este respins pe acest motiv.

 

2. Modificarea de sloturi la urmatoarele factiuni:

News Reporters - 50 de sloturi

Tow Truck Company - 50 de sloturi

Argument: In News Reporters si Tow Truck Company actiunile realizate de membri nu tin neaparat de numarul de jucatori, astfel incat raportul poate fi realizat de un numar mai mare de persoane.

 

3. Doar membrii School Instructors de rank 4+ sa poata da licente jucatorilor cu level 50+. 

Argument: Orice instructor care a ajuns la rank 2 va cauta jucatori cu level 50+ pentru a-si termina raportul, fara sa mai dea licente si cu jucatorii cu un nivel redus. Astfel, jucatorii cu level mai mic vor putea obtine licentele mult mai usor.

 

4. Marirea nivelul jucatorilor care pot da [/n] pana la 50.

Argument: In ziua de astazi existe multe posibilitati de a face RP, si jucatorii ajung repede la un nivel inalt fara sa cunoasca neaparat toate sistemele si le-ar prinde bine putin ajutor din partea helperilor.

 

5. Scoaterea limitei (de bani) de vanzare/cumparare a clanurilor prin [/trade]. 

Argument: Atunci cand vrei sa cumperi un clan, suma maxima cu care poti este 100.000$, astfel va trebui sa ii dai transfer detinatorului cu diferenta pentru a cumpara clanul si exista posibilitatea sa primesti teapa, iar Adminii nu raspund de astfel de inselatorii.

 

Daca va plac sugestiile mele si doriti implementarea lor astept un +1. Multumesc! :)

Link to comment
Share on other sites

1. Masinile ce au deja hidden/vip pe ele la vanzare sa poata ramane fara a mai disparea.

2. Liderii sa poata tine functia 200 zile pentru a da sansa si celorlalti jucatori de a ajunge lideri.

3. Subliderii sa poata deschide/inchida aplicatiile, sa raspunda la reclamatii, sau sa poata acorda fw. Din cauza asta sunt mana dreapta a liderilor. Mai ales unii dintre ei sunt foarte inactivi.

4. Jobul trucker - iei cursa in linden side cand ajungi in primul cp sa poti lua iar cursa sa nu te mai intorci cu remorca goala si facute mai multe cp-uri in functie de skill.

5. Revenirea la questurile vechi cu gasirea obiectelor in cele 3 orase. Era mult mai frumos cand te adunai 10-15 insi pe o masina sa faci un quest.

6. Activarea Misiunii Nea Mirel chear era frumoasa si cred ca multor jucatori le-a placut misiunea.

7. Adaugare de /pet care poate fii achizitionat din shop pentru a aduce ceva beneficii jucatorilor respectiv bani rp si puncte de misiune.

8. Jucatorii de lvl 100+ sa poata avea mai multe beneficii fata de cei cu lvl 50 in afara de cont premium permanent.

9. Scoaterea orelor facute pe /sleep serios cred ca a fost cel mai naspa update. Daca te uiti pe TAB majoritatea jucatorilor sunt pe sleep din cauza asta se fac si cate 400 de ore pe luna ca nu mai ies de pe joc decat cand dau un rr la pc. faci ore doar daca joci asta ar fii cel mai corect lucru. " las contul pe sleep fac 100 de ore si aplic in factiune. Din cauza asta sunt foarte multi inactivi in factiuni."

10. Adaugarea vechii reguli 3 zile inactive intr-o factiune uninvite 60fp. Ex: intru luni imi fac raportul mai intru lunea viitoare pentru raport. 

Respect B-Zone

 

Link to comment
Share on other sites

Propun adaugarea sistemului de Youtuberi, adika sa fie /yc - chatul youtuberilor oficiali de pe comunitate. /youtubers - orice jucator tasteaza aceasta comanda sa vada youtuberi online. /ygov - comanda prin care youtuberi sa anunte pe chatul special al youtuberilor (acest chat sa il poata vedea pe joc, orice jucator). Acest chat sa fie folosit pt live-uri / postari de videoclip-uri ale youtuberilor officiali. /makeyoutuber id nivel - sa poti atribui gradul de youtuber pe niveluri precum exista la admini ( si la fiecare nivel sa fie anumite facilitati pentru a le ușura munca pe comunitate ). Youtuberi officiali sa detina (Y) in dreptul opus al numelui, ex: [uV]Hanks(Y) sau (Y)Hanks[uV], amu depinde la care capat este tagul clanului si daca nu are clan, youtuberul să-și poată pune (Y) in fața numelui sau in spatele numelui. /ymenu - meniu youtuberilor prin care youtuberi pot sa-si faca anumite setari speciale, precum cea de mai sus cu iconita de youtuber (Y).. 

 

 

+1 ar ajuta, pentru a ajunge la @Kelton si pentru a implementa toate sistemele propuse de mine. #HanksMusik #HanksWorldMotivation

Link to comment
Share on other sites

1. Sa se mareasca sloturile factiunilor, 30 pentru mafii si 40 pentru restul.
2. Sa se bage un sistem de taxi automati, de ex. noaptea cand nu e nimeni pe server, daca ai nevoie urgenta sa te deplasezi sa fie un taxi bot care sa-ti preia comanda la orice ora.
3. Sa fie adaugat un sistem prin care poti baga ceva in portbagajul masinii sau sa iei ceva.

4. Sa fie clan war si duminica, ar mai creste activitatea serverului.
5. Sa se mareasca pretul la toate masinile, de ex. infernus este foarte des intalnit pe server la jucatorii cu nivel mic, 1,6kk in DS este prea putin, sa coste minim 2kk si asa nu  ar mai avea toti.
6. Sa fie reimprostpatate stock-urile cu cate 15 masini din fiecare.
7. Sa ai minim 20 de zile de cont premium pentru a detine o masina de 1kk+.
8. La war sa fie sistem de asist, se fura foarte mult si jucatorii fac scoruri proaste care duc la amenzi foarte mari.
9. Instructorii sa dea licenta de driving, nu sa o iei tu singur, sa dai needlicense ca si la restul, sa dai test cu o masina speciala adaugata pentru asa ceva, nu cele de la factiune Merit/Sultan etc. Odata ce incepi licenta tu si instructorul sa fiti  adaugati intr-un alt VW, prima oara sa fie un chestionar cu 5-7 intrebari, apoi traseul care sa se tina atat prin oras cat si pe off-road. La oras daca ai 9 greseli+ sau mai multe sa fii picat automat. 
10. Sa se dea 5k la inceput, ca sa se evite cersitul pe la CNN LS, si tot odata cersitul sa fie interzis si sanctionabil. 
11. Sa se introduca un sistem de CAR WASH care sa coste 1,5k(indifernt de masina) si spalarea sa dureze intre 3 si 6 minute. Biz-ul de car wash sa fie situat in centrul orasului  San-Fierro ca sa se mai populeze, SAN-FIERRO e populat doar la waruri in rest nimeni nu calca acolo.
Acestea au fost sugestiile mele, sper sa fie implementate si sa ajute cu  ceva, multumesc.


 

Link to comment
Share on other sites

Propun ca punctele la maraton sa fie separat calculate pentru pro si pentru standar. De exemplu in ziua 11 nu se meritau 170 de puncte pentru 40MP in schimb pentru Hidden da! Un nr de puncte pentru maratonul standard si un numar pentru pro.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.