Jump to content

Top 5 cele mai amuzante comedii din istorie la care sigur te vei uita de mai multe ori


South Silviu.
 Share

Recommended Posts

Top 5 cele mai amuzante comedii din istorie la care sigur te vei uita de mai multe ori

 

Dacă ești fan al acestui gen de filme, ți-am pregătiti o listă cu cinci dintre cele mai bune comedii din toate timpurile de care să te poți bucura.

 

În România, ultimele câteva luni au fost marcate de două filme de comedie care au avut foarte mare succes la public. Pe de-o parte, este vorba despre 5GANG: Un altfel de Crăciun, filmul făcut de vloggeri, care a reușit să bată un record național. A devenit cea mai populară comedie românească din 1995, cu un nummăr record de spectatori.

 

De asemenea, cel mai recent film de comedie românesc este Miami Bici, o comedie realizată de Matei Dima și Codin Maticiuc. Acesta a reușit să depășească acum filmul cu vloggeri și a ajuns la peste 500.ooo de spectatori la cinema și încasări de aproximativ 2,2 milioane de euro. Lucrurile stau bine, mai ales dacă iei în considerare faptul că bugetul a fost unul de circa 1,5 milioane de euro.

 

În România nu se fac prea mult filme de comedie și cu atât mai puțin unele care să aibă atât de mare succes la public și să aducă atât de mulți bani creatorilor.

La nivel internațional, avem foarte multe comedii și e greu de ales care este, cu adevărat, cea mai bună. Așadar, am făcut o listă cu cinci dintre cele mai bune comedii din toate timpurile, dacă ești fan al genului. E foarte probabil să le fi văzut deja, însă sunt fac parte dintre acelea clasice pe care le-ai vedea și de mai multe ori.

5 dintre cele mai bune comedii din toate timpurile

Mrs. Doubtfire (1993)

 

Dupa ce actorul Daniel Hilliard (Robin William) pierde custodia celor trei copii ai săi în favoarea fostei lui soții, Miranda, el se deghizează într-o respectabilă doamnă în vârstă, își ia numele de

Doamna Doubtfire și vine la fosta lui locuință să se angajeze ca bonă, pentru a fi mai aproape de copiii lui.

 

The Big Lebowski (1998)

 

Jeff Lebowski, alias „Dude”, este un om cu principii și, de asemenea, foarte leneș. Apreciază oricând un pahar de ceva bun și compania prietenului său, Walter. Timpul său liber îl consacră celor două pasiuni ale sale: prizarea de droguri și bowling-ul. Într-o zi, doi mafioți îl prind în propriul apartament și îi dau o bătaie bună. Se pare că un anume Jackie Treehorn vrea să-și recupereze o sumă de bani pe care i-o datora soția lui Lebowski. Numai că Dude nu este căsătorit

 

The Hangover (2009)

 

De pe lista cu cele mai bune comedii din istorie nu putea să lipsească The Hangover. Cu două zile înainte de nuntă, Doug și trei prieteni ai lui merg până la Las Vegas pentru o binemeritată petrecere a burlacilor. După o noapte de pomină, din care nu-și mai aduc aminte nimic, prietenii găsesc în baie un tigru, iar în șifonier un bebeluș de șase luni. Cu un Doug dat dispărut, cei trei vor fi nevoiți să reia traseul din noaptea trecută pentru a-și da seama ce s-a întâmplat și pentru a-l face pe mire să ajungă la timp la nuntă.

 

We’re the Millers (2013)

 

David Clark (Jason Sudeikis) este un mărunt traficant de droguri care își câștigă existența vânzând iarbă. Pentru a scăpa de datorii și a-și salva viața, David trebuie acum să introducă în țară, din Mexic, o cantitate foarte mare de marijuana. De aceea, se gândește la un plan infailibil și își forțează ciudații vecini să intre în joc. Astfel, cinica stripteuză Rose (Jennifer Aniston), rebela

Casey (Emma Roberts) și timidul Kenny (Will Poulter) devin falsa familie a lui David.

 

The Grand Budapest Hotel (2014)

 

The Grand Budapest Hotel descrie aventurile lui Gustave H (Ralph Fiennes), un legendar portar la un mare hotel european din perioada interbelică, și ale lui Zero Moustafa, hamalul hotelului, care devine cel mai bun prieten al său. Povestea include un furt de proporții și recuperarea unei picturi renascentiste, dar și lupta pentru o avere de familie.

 

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.