Jump to content

Măsurile adoptate de CSM pentru prevenirea răspândirii la nivel național a infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2


Madalin
 Share

Recommended Posts

2019-nCoV-CDC-23312.png

 

Marți, 10 martie 2020, în vederea prevenirii răspândirii la nivel național a infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2, ținând seama de necesitatea unei abordări coordonate în privința acestei situații, care să asigure o implementare unitară a măsurilor de către toate instanțele şi parchetele din România, având în vedere şi măsurile instituite de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă constituit la nivelul Guvernului României,

 

  • Secţia pentru judecători a adoptat Hotărârea nr. 191 prin care au fost stabilite, cu caracter de recomandare, o serie de măsuri de organizare a activității instanțelor.
  • Secţia pentru procurori a emis o circulară către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism şi parchetele de pe lângă curţile de apel.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.