Jump to content

GoPro lansează Hero7 Black, Hero7 Silver şi Hero7 White, trei noi camere de acţiune performante


Tendoi
 Share

Recommended Posts

GoPro a anunţat în sfârşit noua sa gamă de camere de acţiune Hero7, după mai multe leak-uri din magazinele partenere, care au afişat imagini promoţionale cu noile produse de câteva săptămâni deja. Vorbim despre trei noi modele de camere de acţiune performante, Hero 7 Black, Hero 7 Silver şi Hero 7 White, care înlocuiesc modelele precedente în ofertă şi încearcă să acopere nevoile tuturor tipurilor de utilizatori.

gopro-news-hero7silver-640.jpg?height=35

Cel mai scump şi mai performant model este noul Hero7 Black, echipat cu un senzor de 12 megapixeli şi cu capabilitatea de a filma în 4K la 60 de cadre pe secundă, 2,7K la 120 de cadre pe secundă şi 1080p la 240 cadre pe secundă. Aceasta oferă la nivel software un nou mod HDR pentru captura foto, stabilizare electronică (HyperSmooth) foarte performantă şi capabilitatea de a porni livestream-uri folosind standardul RTMP, sau prin intermediul Facebook Live. Acesta rămâne singurul model din gamă care beneficiază de micul display monocrom de pe partea din faţă.

Alte avantaje ale lui Hero7 Black faţă de celelalte două modele ar bateria care poate fi scoasă, compatibilitatea cu defuncta dronă Karma, înregistrarea de sunet stereo şi posiblitatea de a conecta microfoane şi de a scoate semnal video prin HDMI. De semenea, captura a 30 de fotografii pe secundă este o premieră pentru camere foto atât de mici, şi este o performanţă de lăudat chiar şi în comparaţie cu unele mult mai mari.

gopro-news-hero7white-640.jpg?height=359

Pe treapta de mijloc avem GoPro Hero7 Silver, care păstrează câteva dintre funcţiile mai avansate ale lui Hero 7 Black, însă nu toate. Avem filmare 4K la doar 30 de cadre pe secundă, senzor foto de 10 megapixeli cu HDR pentru fotografii, baterie integrată şi doar stabilizare standard. Display-ul de pe partea din faţă dispare, în timp ce majoritatea rezoluţiilor şi framerate-urilor de pe Hero 7 Black sunt absente. Captura în rafală este limitată la 15 cadre pe secundă.

Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tendoi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.