Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sony HDR-CX240E - Prezentare


Tendoi
 Share

Recommended Posts

p2-3.jpg

Acest model Sony poate fi considerata o camera video ieftina si buna, avand in vedere functiile pe care le incorporeaza. Este dotat cu un procesor de imagine BIONZ X, un senzor CMOS Exmor R si un obiectiv superangular ZEISS. Dimensiunea senzorului este de 1/5.8″, acesta asigurand o rezolutie de 9.2MP. Din aceste coordonate reiese o rezolutie de filmare HD si una de fotografiere cu valori maxime de 4032 x 2272p.

Permite vizualizare optima in detaliu, datorita zoom-ului optic si celui digital. Distanta minima de focalizare va fi de 10mm, iar pentru sunet, dispozitivul beneficiaza de format Dolby Digital pe 2 canale, redand stereo informatiile acustice preluate. Include un difuzor mono si un microfon cu zoom, care confera claritate.

Interfata este echipata cu port HDMI si USB, demonstrand o foarte buna posibilitate de conectare. Pe baza bateriei NP-BX1 va reusi sa asigure functionare de circa 2h. Inregistreaza pe suport micro SD si permite focalizare automata sau manuala, pentru preferintele fiecarui tip de utilizator.

Cu niste dimensiuni mici, de 54 x 59.5 x 128mm, si greutate de doar 190g, aceasta camera video Sony este ultra-portabila si perfecta pentru calatorii. Folosind-o, vei reusi sa surprinzi cele mai memorabile momente si sa le imparti cu cei dragi.

 

Avantaje:

 

  • Camera reduce orice tenta de zgomot(noise) din imagine datorita procesorului de imagine BIONZ X.
  • Are puterea de a reda imaginea exact asa cum este ea in realitate, datorita obiectivului superangular Vario-Tessar de 29.8 mm de la ZEISS.
  • Zoom-ul optic 27x si Clear Image Zoom 54x te duc mai aproape de actiune fara sa afecteze claritatea imaginii.
  • Bateria iti permite sa inregistrezi pe o durata care depaseste doua ore.

 

Dezavantaje:

 

  • Nu are al doilea acumulator inclus in pachet, iar pe piata pretul lui este relativ mare

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tendoi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.