Jump to content

Canon Legria HF R706 - Prezentare


Tendoi
 Share

Recommended Posts

p3-3.jpg

Una dintre cele mai performante modele pe care Canon pe ofera la un pret perfect accesibil este Legria HF R706. Este vorba despre un produs cu o rezolutie Full HD, cu un design compact si comenzi intuitive. In plus, ecranul tactil de 7.5 cm iti permite o buna vizualizare a cadrelor inregistrate.

Cardul Flash Air iti faciliteaza o conectare wireless rapida, in timp ce factorul de zoom avansat de 57x te lasa sa surprinzi detaliile de la mare distanta. Stabilizatorul inteligent de imagine iti permite o inregistrare clara chiar si in conditiile unui zoom mare, compensand miscarea subiectului si a mainii.

Sunetul excelent este datorat posibilitatii de selectie dintre cele 5 moduri disponibile, la acestea adaugandu-se optiune de adaugare de diverse efecte dramatice sau amuzante la filmarile realizate. In plus, modul avansat pentru copii iti creeaza automat albume foto pentru un numar de maximum 3 copii, simultan. Autonomia acumulatorului este de pana la 3 ore, in functie de temperatura si de alti factori de mediu.

 

Avantaje:

 

  • Camera video Full HD la un pret accesibil.
  • Ecran tactil cu comenzi intuitive usor de accesat.
  • Stabilizator de imagine eficient chiar si la cel mai mare factor de zoom.
  • Functii avansate pentru filmarea copiilor.

 

Dezavantaje:

 

  • Nu permite redarea de imagini in LiveStream.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tendoi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.