Jump to content

Ministrul Sportului cere tuturor Federațiilor să suspende activitățile! Ce se întâmplă cu lucrările la stadioane


.Lizard
 Share

Recommended Posts

Ministrul Sportului cere tuturor Federațiilor să suspende activitățile! Ce se întâmplă cu lucrările la stadioane

 

 

Pandemia de coronavirus a dat peste cap sportul din întreaga lume. Nici fotbalul din România nu face excepție de la acest lucru. FRF a decis suspendarea tuturor activităților fotbalistice, inclusiv Liga 1, de pe teritoriul țării noastre.

 

Stroe

 

Ministrul Sportului salută decizia luată de FRF și recomandă tuturor federațiilor să suspende competițiile sportive.

 

 

O considerăm o măsură bună, o măsură necesară. Este o recomandare fermă. Avem foarte multe discuții, vrem ca toate federațiile să-și întrerupă activitatea. Scrima a suspendat competițiile. Limitarea contactului în masă este cea mai bună măsură. Sportivii își pot continua activitatea de pregătire pentru a rămâne în formă.

 

 

Noi nu putem impune, noi doar recomandăm. Ne consultăm cu toate Federațiile. Recomandarea noastră este să se suspende toate activitățile. Toate aceste măsuri sunt pentru a preveni. Recomandarea generală este această izolare”, a anunțat Ionuț Stroe la Digi 24.

 

 

Lucrările la noile stadioane vor continua

 

 

Ministrul Sportului a anunțat faptul că lucrările la stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf vor continua. Ionuț Stroe nu are încă nicio informație de la UEFA, privind EURO 2020.

 

 

Lucrările trebuie să continue, sunt investiții pe care le așteptăm de foarte mult timp. În legătură cu organizarea EURO nu avem niciun semnal de la UEFA”, a mai spus Stroe.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.