Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Windows 10 Insider Preview Build 19582


Recommended Posts

1578565312_w10next-pc12_story.jpg

Ce este nou în Build 19582

 

Îmbunătățirea controlului ochilor

 

Eye Control le permite utilizatorilor să interacționeze cu Windows utilizând doar ochii lor. Pe baza feedback-ului, cu această compilare, actualizăm setările Controlului ochilor pentru a acoperi acum mai multe pagini, pentru a oferi opțiunilor un pic de spațiu pentru a respira.

Updated Eye Control Settings that span multiple pages.

 

Alte actualizări pentru Insiders

 

Aplicația dvs. de telefon - Samsung Galaxy S20 și Galaxy Z Flip introduce mai multe funcții noi

 

Continuând parteneriatul puternic cu Samsung începând cu luna august trecut, suntem încântați să introducem noi funcții interesante, care sunt acum disponibile pe cele mai recente dispozitive Samsung Galaxy S20 / S20 + / S20 Ultra și Samsung Galaxy Z Flip pe anumite piețe. Vă puteți bucura de copiere și lipire de text și imagini între dispozitivele dvs., ecranul negru în ecranul telefonului, serviciile de comunicare Rich Communication și multe altele!

 

 

Copiați și lipiți între dispozitive și invers

 

Acum puteți copia și insera text și imagini între telefon și PC-ul Windows 10 fără probleme. Pur și simplu activați această caracteristică în setările aplicației Telefonul dvs. și bucurați-vă de copierea și lipirea conținutului cu comenzile familiare ctrl + C și ctrl + v de pe PC sau gestul de atingere și de menținere a telefonului Android. Este atat de simplu.

Screen showing settings to turn on cross-device copy and paste feature.

 

 

Cerințe de copiere și lipire:

 

Dispozitive Samsung Galaxy S20 / S20 + / S20 Ultra și Samsung Galaxy Z Flip pe anumite piețe PC care rulează Windows 10 aprilie 2018 Actualizare sau o versiune ulterioară

Ecran negru în timp ce utilizați ecranul telefonului

 

Funcția ecranului telefonului primește un impuls. Utilizatorii au acum opțiunea de a opri ecranul smartphone-ului pentru a optimiza consumul bateriei și pentru a proteja confidențialitatea conținutului personal al telefonului. Ecranul negru va apărea în timpul unei sesiuni a ecranului telefonului pe toate dispozitivele acceptate (orice dispozitiv care acceptă Link to Windows). Ecranul negru pornește la inițierea sesiunii și se închide la sfârșit. Utilizatorul poate respinge oricând ecranul negru prin:

 

  • Apăsarea butonului de pornire;
  • Glisarea ecranului dispozitivului;
  • Activarea Bixby;
  • Dezactivarea oricând a ecranului negru din pagina Setări.

Cerințe caracteristice:

  • Ultima versiune a Link to Windows;
  • Dispozitive acceptate pe ecranul telefonului.

Rich Communication Service (RCS)

 

Aplicația dvs. de telefon acceptă acum RCS (trimite / primi) pentru o experiență de mesagerie mai bogată pe anumite dispozitive Samsung, cu condiția ca operatorul dvs. mobil să suporte RCS. Pentru utilizatorii care au activat mesageria RCS pe dispozitivul lor și folosesc aplicația Samsung Messages ca aplicație implicită pe telefonul lor, aceștia vor putea acum să trimită și să primească aceste mesaje din aplicația Telefonul tău. În plus, utilizatorii vor putea vedea mesajele lor marcate ca fiind citite. Dacă un utilizator vizualizează mesaje pe computerul său, acesta va fi marcat ca fiind citit la telefon, eliminând necesitatea de a șterge notificările de pe telefon.

Cerințe RCS:
  • Seria Samsung Galaxy S20 care rulează versiunea 10.0 sau o versiune ulterioară
  • PC care rulează Windows 10 aprilie 2018 Actualizare sau o versiune ulterioară
  • Operator mobil care acceptă mesageria RCS

 

Sursa: Windows Blog

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.