Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bill Gates pleacă de la conducerea Microsoft


 Share

Recommended Posts

Bill-and-Satya.jpg

 

Bill Gates a venit la sfârșitul săptămânii trecute cu un anunț foarte important, va renunța la poziția sa de conducere din cadrul comisiei de directori ce guvernează asupra orânduirii companiei Microsoft.

 

Gates a dezvăluit că dorește să petreacă mai mult timp concentrându-se pe eforturile filantropice ale fundației sale. Această fundație a fost înființată cu 20 de ani în urmă, după ce guvernul SUA l-a închis într-o cameră pentru o zi întreagă și l-a luat la întrebări până ce a început să își reevalueze planurile de dominare mondială.

 

El a declarat că este destul de încrezător în conducerea curentă a companiei, fiind mai puternică decât a fost vreodată, ceva destul de ușor de înțeles, considerând că anterior am avut parte de Steve Balmer. În cazul în care ați uitat, Balmer a stricat Nokia și a pierdut câteva miliarde cu prima generație de Surface.

 

Bill Gates tot pare că rămâne în rolul său de consultant tehnic, dar în mare parte este despărțit de funcționarea de zi cu zi a companiei și de deciziile care sunt luate. El s-a aflat la conducerea Microsoft, într-o formă sau alta, încă de la înființarea sa cu 45 de ani în urmă. Acum se va ocupa mai mult cu proiecte precum eradicarea malariei, educația, și combaterea încălzirii globale.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Salut. Aceasta categorie se refera la discutiile despre sistemele de operare, antivirusuri, etc., dupa cum spune si numele categoriei (Software, Antivirus, OS, Apps). Preacunoscutul Bill Gates nu se incadreaza in vreo categorie  din cele mentionate anterior asa ca nu are treaba cu aceasta categorie. 

T/C

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.